Onze specialisten over:

Huidveroudering tegengaan

Tegengaan van huidveroudering, kan dat? Huidveroudering heeft meerdere oorzaken; levensstijl (roken, (ongezond) eten/drinken, slaapgedrag, stress), omstandigheden (veel buiten geleefd/gewerkt) en natuurlijk je genen. Hoe kun je potentiële huidveroudering tegen gaan? Belangrijk is een afweging te maken in prioriteiten: Vind ik het roken belangrijker dan een goede huid? Kan ik mogelijk meer nachtrust pakken? Kan ik… Lees meer
22 juni 2018
Drs. Juliet de Vries
Huid

Voor-en-na foto’s Botox behandeling

Voor en na foto’s zijn steeds belangrijker. Wat kan ik verwachten na een behandeling? Is er wel sprake van een natuurlijk resultaat? Op deze pagina staan voorbeelden van foto;s voor en na een behandeling.
22 juni 2018
Drs. Peter den Otter
Gezicht

Krijg je rimpels van slapen?

Dit is een veel gestelde vraag. Het kan, maar het komt niet vaak voor. ‘Slaaprimpels’ komen het meest voor bij mensen die niet voldoende drinken. Zij hebben daardoor vaak een minder elastische huid. Wanneer je dan verticale compressie geeft op de flank van je gezicht, dan kunnen deze rimpels er in ‘slijten’. Hoe merk je… Lees meer
21 juni 2018
Drs. Juliet de Vries
Voorhoofdsrimpels

Rimpels voorkomen?

Iedereen veroudert. Leeftijd liegt niet. Maar de één krijgt wel sneller tekenen van veroudering dan een ander. Wat kun je preventief tegen deze huidveroudering doen?
21 juni 2018
Drs. Peter den Otter
Rimpels

Mogelijkheden van Botox

Van het gladstrijken van rimpels tot het stoppen van overmatig zweten, botulinetoxine heeft vele mogelijkheden. Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de nadelen?
21 juni 2018
Drs. Juliet de Vries
Botox

Met fillers een fit en fris uiterlijk?

Fillers zijn de perfecte oplossing voor direct resultaat. Met fillers krijgt je huid volume terug en verdwijnen groeven en rimpels. Fillers worden ook wel een liquid facelift genoemd: een vloeibare facelift.
20 juni 2018
Drs. Peter den Otter
Gezicht

Clearlift laser behandeling

Deze laserbehandeling wordt uitgevoerd met de gefractioneerde Q-switched laser van Alma Lasers. Dit is een zogenaamde niet-ablatieve laser die de laserstraal gefractioneerd in uw huid brengt zonder de opperhuid te beschadigen.
20 juni 2018
Duco van den Broecke
Huid

Wat is een fractional laserbehandeling?

Veel huidklachten zijn het gevolg van beschadigd of afnemend bindweefsel. Ook huidveroudering, en het ontstaan van rimpels, is een gevolg van de afname van bindweefsel.
20 juni 2018
Manon Bergenhenegouwen
Rimpels

Gym voor je huid tegen huidveroudering

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. De wens om mooi oud te worden delen we allemaal. Waarom laten we het dan gebeuren? Of hebben we geen keuze? Die hebben we wel!
20 juni 2018
Duco van den Broecke

Vermoeid of verouderd gezicht

Hoe komt dat? Het is heel gebruikelijk. Bij iedereen tonen de jaren op een andere manier. De één krijgt sneller rimpeltjes, een ander een dunne huid en verliest de huid aan elastisciteit (waardoor alles wat naar beneden zakt) en een derde krijgt last van pigmentvlekken.
15 juni 2018
Duco van den Broecke
Botox

Moet uw cosmetisch arts veelzijdig zijn?

Een veel voorkomende vraag die wij bij Kliniek Vrijdag krijgen van onze cliënten (met name in de leeftijdscategorie 40+) is als volgt. “Het lijkt dat mijn gezicht in korte tijd snel verouderd; Wat kan ik daaraan doen?” Wij hebben een visie op de behandeling van huidveroudering ontwikkeld.
15 juni 2018
Duco van den Broecke
Fillers

Waarom is een symmetrisch gezicht een schoonheidsideaal?

Symmetrie zorgt er niet per se voor dat een gezicht mooi is (er zijn altijd uitzonderingen op de regel). Symmetrie speelt echter wel een belangrijke rol in de modellenwereld, de meest succesvolle modellen zijn symmetrischer dan niet-modellen. Echter, niemand is 100% symmetrisch. Oftewel, iedereen is a-symmetrisch. Maar in welke mate, dat varieert. En daar is wat… Lees meer
3 april 2018
Duco van den Broecke
Huid

Wanneer kiest u voor een huidverjongend behandelplan?

Veroudering van het aangezicht en de huid heeft verschillende kenmerken. Het volume in de huid neemt af, het collageen en de elasticiteit nemen af. Pigmentvlekjes kunnen ontstaan. En het proces gaat bij iedereen anders. De ene krijgt een storende fronsrimpel, een ander hangende oogleden en een derde een ingevallen of verticaal zakkend gezicht. Onze kliniek… Lees meer
3 april 2018
Drs. Peter den Otter
Huid

Huidverjonging Leiden

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. Dit proces is bij iedereen anders. De wens om mooi oud te worden delen we allemaal. Kliniek Vrijdag heeft een uniek arsenaal aan hoogwaardige Botox, filler, peeling & laserbehandelingen.
25 juni 2017
Duco van den Broecke
Huidverjonging