Behandeling met fillers?

De cosmetisch artsen van Kliniek Vrijdag beoordelen uw klacht en mogelijkheden, van daaruit ontstaat een vrijblijvend advies.

In de basis zijn er 3 type’s huidveroudering; rimpeltjes, onregelmatigheden in kleur (couperose / pigment) en/of de contour van het gezicht verandert (ingevallen gezicht, volume verlies van de huid, hangende mondhoeken en wangen).

Wat is een filler?

Een filler is een zachte gel die gebruikt wordt om de contouren van uw gezicht te verbeteren. Met fillers kunnen bijvoorbeeld ingevallen wangen, rimpels en groeven, hangende mondhoeken, rokerslijntjes en andere contouren worden verbeterd. Kliniek Vrijdag werkt alleen met fillers van a- merken. Deze fillers worden in de huid gespoten om volume te creëren, rimpels/lijntjes/plooien op te vullen, om symmetrie te creëren, of om tot een gladdere contour te komen.

Al de bij Kliniek Vrijdag gebruikte fillers bieden een tijdelijk resultaat tussen de 6 maanden en 1,5 jaar, uiteindelijk worden zij door het lichaam geabsorbeerd en afgevoerd. De meest gebruikte producten zijn Hyaluronzuur en Radiesse. Vraag uw behandelend arts naar de geschikte filler voor u. Resultaten hangen af van gezondheid van de huid, het merk filler en de vaardigheid van de arts, bekijk hier ons team.

Kliniek Vrijdag werkt uitsluitend met filler merken van de fabrikanten Merz, Allergan, Croma, Hyamed en Galderma. Op basis van uw indicatie wordt het juiste wetenschappelijk bewezen en veilige product geadviseerd.

Bij Kliniek Vrijdag kan een filler behandeling worden geadviseerd bij de volgende indicaties:

Injectables behandeling

Wallen onder de ogen
Volumineuze jukbeenderen
Gezicht rimpels
Volle lippen
Creëren van symmetrie
Ingevallen handen
Rokerslijntjes
Ingevallen wangen

Nazorg informatie na een fillerbehandeling

In principe kunt u uw dagelijkse bezigheden hervatten. De eerste 2 tot 4 uur na een behandeling adviseren wij u veel te fronsen en veel te lachten, en niet te bukken en liggen. Wij adviseren na een behandeling 2 dagen niet intensief te sporten of naar de sauna te gaan. Uitgebreide nazorg informatie kunt u hier teruglezen.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk filler behandeling

U kunt hier onze tarieven nalezen.