Botox behandeling Katwijk

Kliniek Vrijdag is gespecialiseerd in behandelingen met Botox en fillers. Wij zijn gevestigd in Leiden (vlakbij Katwijk zh), nabij de Churchilllaan.

Ons medisch team bestaat uit ervaren artsen en huidtherapeuten onder leiding van plastisch chirurg Duco van den Broecke. De locatie is een prachtig modern ingericht en recent verbouwd pand aan de Mary Beystraat. Ben je op zoek naar meer informatie over Botox behandeling Katwijk?

Het taboe is inmiddels wel af van een Botox behandeling. Steeds meer mensen bezoeken een cosmetisch arts om de storende fronsrimpel, rimpels of kraaienpootjes te laten verwijderen. Ook laten veel mensen zich behandelen om een ontspannen gevoel te hebben, geen vermoeid gevoel op de ogen.

Resultaat van een Botox behandeling?

Voorbeelden van resultaat van een Botox behandeling:

Intakegesprek voor een Botox behandeling in Katwijk

Het intakegesprek is altijd met de behandelend cosmetisch arts. Zo heb je de gelegenheid tot het stellen van al je vragen aan de behandelend specialist.

De ene arts is de andere niet. Het behandelen met Botox en injectables is een erkende medische specialisatie. Juist omdat het een particuliere behandeling betreft, moet de kwaliteit optimaal zijn. Wij werken uitsluitend met loyale en toegewijde artsen, die al vele jaren ervaring hebben.

 

Hoe lang blijft het resultaat van een Botox behandeling zichtbaar?

Na een eerste behandeling zijn de rimpeltjes ca 4 maanden weg. Eventuele navolgende behandelingen hebben ca 6 maanden effect.

Behandelingen Kliniek Vrijdag:

Botox behandeling informatie
Injectables / fillers
Laserbehandeling
Peeling
Plastische chirurgie