Botox behandeling Katwijk

Botox behandeling Katwijk

Kliniek Vrijdag is gespecialiseerd in behandelingen met Botox en fillers. Wij zijn gevestigd in Leiden (vlakbij Katwijk zh), nabij de Churchilllaan. Ons medisch team bestaat uit ervaren artsen en huidtherapeuten onder leiding van plastisch chirurg Duco van den Broecke, werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis Leiden. De locatie is een prachtig modern ingericht en recent verbouwd pand aan de Mary Beystraat. Bent u op zoek naar informatie over Botox behandeling Katwijk?

Het taboe is inmiddels wel van een Botox behandeling af. Steeds meer mensen bezoeken een cosmetisch arts om de storende fronsrimpel, rimpels of kraaienpootjes te laten verwijderen. Ook laten veel mensen zich behandelen om een ontspannen gevoel te hebben, geen vermoeid gevoel op de ogen.

Resultaat van een Botox behandeling?

Voorbeelden van resultaat na een Botox behandeling:

Botox behandeling man voor en na foto fronsrimpel behandeling botox aanbieding botox kosten       Botox behandeling voor en na foto fronsrimpel botox aanbieding botox kosten

Intakegesprek voor een Botox behandeling

Het intakegesprek is altijd met de behandelend cosmetisch arts. Zo heeft u de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen aan uw behandelend specialist.

De ene arts is de andere niet. Het behandelen met Botox en injectables is een erkende medische specialisatie. Juist omdat het een particuliere behandeling betreft, moet de kwaliteit optimaal zijn. Wij werken uitsluitend met loyale en toegewijde artsen, die al vele jaren ervaring hebben.

De meeste mensen hebben een therapeutische klacht: Last van een fronsrimpel, altijd een bozige blik, onrustig gevoel in het voorhoofd, vermoeid gevoel. Ook veel mensen willen gewoon dat de fronsrimpel, kraaienpootjes of andere rimpels minder zichtbaar zijn.

Botox behandeling frons, Botox behandeling KatwijkHoe lang blijft het resultaat van een Botox behandeling?

Na een eerste behandeling zijn de klachten ca 4 maanden weg. Eventuele navolgende behandelingen hebben ca 6 maanden effect.

Een intakegesprek is vrijblijvend en informatief. U heeft het intakegesprek met de cosmetisch arts. Wellicht geeft dat u vertrouwen!

Afspraak maken

Behandelingen Kliniek Vrijdag:

Botox behandeling informatie
Injectables / fillers
Laserbehandeling
Peeling
Plastische chirurgie

De meest populaire behandelingen zijn:

Fronsrimpels Hangende mondhoeken
Kraaienpootjes Ingevallen wangen
Voorhoofdsrimpels Hals- en decolleté verjonging
Wallen onder de ogen / donkere kringen Kin- en kaaklijn
Volume jukbeenderen Pigmentvlekken verwijderen
Rimpelbehandeling Couperose / Rosacea behandeling
Volle lippen Huidverjonging
Neuslippenplooi Handverjonging
Neusbehandeling Kosten Botox behandeling Leiden