Botox behandeling Leiden

Botox behandeling Leiden

Overweegt u een Botox behandeling Leiden? Kliniek Vrijdag is in Botox behandelingen gespecialiseerd. Wij zijn gevestigd in Leiden, nabij de Churchilllaan en de A4. Ons medisch team bestaat uit ervaren cosmetisch artsen en huidtherapeuten onder leiding van plastisch chirurg Duco van den Broecke (werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis Leiden, voorheen Diaconessenhuis). De locatie is een prachtig modern pand aan de Mary Beystraat.

Welke rimpels kun je behandelen met Botox?

Rimpels ontstaan met name op plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkst is. De geïnjecteerde Botox zorgt ervoor dat de spieren minder samen trekken, en de huid gladder wordt. Bij professioneel gebruik behoudt u de natuurlijke uitstraling, waarbij het gezicht zachter en jonger wordt.

Fronsrimpel
Voorhoofdsrimpel
Kraaienpootjes

Botox behandeling voor en na foto fronsrimpel botox aanbieding botox kosten Botox behandeling man voor en na foto fronsrimpel behandeling botox aanbieding botox kosten, Botox behandeling Leiden

Informatief intakegesprek botuline toxine behandeling

Het intakegesprek is altijd met de behandelend cosmetisch arts. Zo heeft u de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen aan uw arts, en niet aan een consulente. Het is fijn als dit een vertrouwd gezicht wordt.

De ene arts is de andere niet. Het behandelen met Botox en fillers is een erkende medische specialisatie. Juist omdat het een particuliere behandeling betreft, moet de kwaliteit optimaal zijn. Wij werken uitsluitend met loyale en toegewijde artsen, die al vele jaren ervaring hebben.

Iedereen heeft een andere wens / klacht: Last van een fronsrimpel, altijd een bozige blik, onrustig gevoel in het voorhoofd, vermoeid gevoel. Ook veel mensen willen gewoon dat de fronsrimpel, kraaienpootjes of andere rimpels minder zichtbaar zijn.

Na een eerste behandeling houdt de Botox ca 4 maanden weg. Eventuele navolgende behandelingen hebben 5-6 maanden effect.

Een intakegesprek is vrijblijvend en informatief. U heeft het intakegesprek met de cosmetisch arts. Wellicht geeft dat u vertrouwen!

U kunt online een afspraak maken, bekijk daarvoor de beschikbare spreekuren.

Beschikbare spreekuren

Tarieven Botox behandeling

Klik hier voor onze Botox en fillers prijslijst

Behandelingen Kliniek Vrijdag:

Botuline toxine
Injectables
Laserbehandeling
Peeling
Plastische chirurgie

De meest populaire behandelingen zijn:

Fronsrimpels Hangende mondhoeken
Kraaienpootjes Wangen
Voorhoofdsrimpels Hals- en decolleté verjonging
Wallen onder de ogen / donkere kringen Kin- en kaaklijn
Volume jukbeenderen Pigmentvlekken verwijderen
Rimpelbehandeling Couperose / Rosacea behandeling
Volle lippen Huidverjonging
Neuslippenplooi Handverjonging
Neusbehandeling Kosten Botox behandeling Leiden