Botox behandeling Noordwijk

Botox behandeling Noordwijk

Kliniek Vrijdag is gespecialiseerd in behandelingen met Botox en fillers. Wij zijn gevestigd in Leiden, nabij de Churchilllaan. Kliniek Vrijdag behandeld met name mensen vanuit de regio. Ons medisch team bestaat uit ervaren artsen en huidtherapeuten onder leiding van plastisch chirurg Duco van den Broecke, werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis Leiden. De locatie is een prachtig modern ingericht en recent verbouwd pand aan de Mary Beystraat.

Het taboe is inmiddels wel van een Botox behandeling af. Steeds meer mensen bezoeken een cosmetisch arts om de storende fronsrimpel, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes te laten verwijderen. Ook laten veel mensen zich behandelen om een ontspannen gevoel te hebben, geen vermoeid gevoel op de ogen.

Resultaat na een Botox behandeling Noordwijk?

Voorbeelden van resultaat na een Botox behandeling zijn:

Botox behandeling voor en na foto fronsrimpel botox aanbieding botox kosten       Botox behandeling man voor en na foto fronsrimpel behandeling botox aanbieding botox kosten, Botox behandeling Noordwijk

Intakegesprek voor een Botox behandeling?

Het intakegesprek is altijd met de behandelend arts. Zo heeft u de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen aan uw behandelend specialist.

De ene arts is de andere niet. Het behandelen met Botox en injectables is een erkende medische specialisatie. Juist omdat het een particuliere behandeling betreft, moet de kwaliteit optimaal zijn. Wij werken uitsluitend met loyale en toegewijde artsen, die al vele jaren ervaring hebben.

De meeste mensen hebben een therapeutische klacht: Last van een fronsrimpel, altijd een bozige blik, onrustig gevoel in het voorhoofd, vermoeid gevoel. Ook veel mensen willen gewoon dat de fronsrimpel, kraaienpootjes of andere rimpels minder zichtbaar zijn.

Onze cosmetisch artsen

Kliniek Vrijdag is er trots op over de meest ervaren cosmetisch artsen van Nederland te beschikken. Peter den Otter en Burcu Gundogdu hebben beide jarenlange ervaring. Een garantie voor een veilige behandeling en een garantie voor een natuurlijk resultaat.
Bekijk hier het team van Kliniek Vrijdag

Resultaat na een Botox behandeling

Na een eerste behandeling zijn de klachten ca 4 maanden weg. Eventuele navolgende behandelingen hebben ca 6 maanden effect. Bekijk hier hier een selectie van foto’s van voor en na een behandeling.

Een intakegesprek is vrijblijvend en informatief. U heeft het intakegesprek met de cosmetisch arts. Wellicht geeft dat u vertrouwen!

Afspraak maken

Behandelingen Kliniek Vrijdag:

Botox behandeling informatie
Injectables / fillers
Laserbehandeling
Peeling
Plastische chirurgie

De meest populaire behandelingen zijn:

Fronsrimpels Hangende mondhoeken
Kraaienpootjes Ingevallen wangen
Voorhoofdsrimpels Hals- en decolleté verjonging
Wallen onder de ogen / donkere kringen Kin- en kaaklijn
Volume jukbeenderen Pigmentvlekken verwijderen
Rimpelbehandeling Couperose / Rosacea behandeling
Volle lippen Huidverjonging
Neuslippenplooi Handverjonging
Neusbehandeling Kosten Botox behandeling Leiden