Botox behandeling Voorschoten

Kliniek Vrijdag is in Botox behandelingen gespecialiseerd. Onze cosmetische kliniek in de buurt van Voorschoten is gevestigd in Leiden, nabij de Churchilllaan en de A4. Ons medisch team bestaat uit ervaren artsen en huidtherapeuten onder leiding van plastisch chirurg Duco van den Broecke (werkzaam in het Diaconessenhuis).

De locatie is een prachtig modern ingericht en recent verbouwd pand aan de Mary Beystraat. Bent u op zoek naar informatie over Botox behandeling Voorschoten?

Het taboe is inmiddels wel van een Botox behandeling af. Steeds meer mensen bezoeken een cosmetisch arts om de storende fronsrimpel, rimpels of kraaienpootjes te laten verwijderen. Ook laten veel mensen zich behandelen om een ontspannen gevoel te hebben, geen vermoeid gevoel op de ogen.

Resultaat na een Botox behandeling nabij Voorschoten?

Voorbeelden van resultaat na een Botox behandeling zijn:

 

Intakegesprek voor een Botox behandeling?

Het intakegesprek is altijd met de behandelend arts. Zo heeft u de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen aan uw behandelend specialist.

De ene arts is de andere niet. Het behandelen met Botox en injectables is een erkende medische specialisatie. Juist omdat het een particuliere behandeling betreft, moet de kwaliteit optimaal zijn. Wij werken uitsluitend met loyale en toegewijde artsen, die al vele jaren ervaring hebben.

De meeste mensen hebben een therapeutische klacht: Last van een fronsrimpel, altijd een bozige blik, onrustig gevoel in het voorhoofd, vermoeid gevoel. Ook veel mensen willen gewoon dat de fronsrimpel, kraaienpootjes of andere rimpels minder zichtbaar zijn.

Hoe lang blijft het resultaat van een Botox behandeling?

Na een eerste behandeling zijn de klachten ca 4 maanden weg. Eventuele navolgende behandelingen hebben ca 6 maanden effect.

Een intakegesprek is vrijblijvend en informatief. U heeft het intakegesprek met de cosmetisch arts. Wellicht geeft dat u vertrouwen!

Botox behandeling bij Kliniek Vrijdag

De cosmetisch artsen van Kliniek Vrijdag zijn ervaren. Zij hebben verstand van schoonheid, een natuurlijk resultaat staat altijd voorop. Kliniek is bovendien gecertificeerd en voldoet aan alle regelgeving omtrent cosmetische behandelingen.

Hier kunt u meer informatie en de tarieven vinden van een Botox behandeling.

Een intakegesprek is vrijblijvend en informatief. U heeft het intakegesprek met de cosmetisch arts. Wellicht geeft dat u vertrouwen!

Onze cosmetisch artsen

Kliniek Vrijdag is er trots op over de meest ervaren cosmetisch artsen van Nederland te beschikken. Peter den Otter en Burcu Gundogdu hebben beide jarenlange ervaring. Een garantie voor een veilige behandeling en een garantie voor een natuurlijk resultaat.
Bekijk hier het team van Kliniek Vrijdag

Behandelingen Kliniek Vrijdag:

Botox behandeling informatie
Injectables / fillers
Laserbehandeling
Peeling
Plastische chirurgie