Botox geheim

Terwijl miljoenen mannen en vrouwen wereldwijd Botox gebruiken om de huidveroudering zo lang mogelijk tegen te gaan, is lang niet iedereen er open over tegen de omgeving. Sterker nog, veel mensen houden het zelfs geheim tegenover de partner!

“Hij heeft de perceptie dat je op Joan Rivers gaat lijken als je Botox gebruikt,” zegt Krissy, die heeft gevraagd haar identiteit privé te houden, over de mening van haar man.

“Het is niet waar,” vervolgt ze. “Ik ga naar huis en hij ziet geeneens een verandering!”

Morgan, een 33 jarige dame uit Los Angeles, is ook een vrouw die haar Botox behandeling verborgen hield voor haar man. Ze zegt; “Het voelde niet goed om het geheim te houden. Er zijn zoveel mensen die er gebruik van maken; Zij storen zich aan een rimpel, of vinden het heerlijk ontspannend. Ik vind dat ook. Ik heb het mijn man uitgelegd en uiteindelijk staat hij achter mij, misschien wel dankzij mijn eerlijkheid.”

De reden om het geheim te houden is begrijpelijk. Er is slechts één ding erger dan ouder worden; Laten merken dat je je zorgen maakt om je huidveroudering. Mensen die grijs worden op 25-jarige leeftijd vermelden ook de buurt niet dat ze het haar hebben geverfd.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk behandelingen

U kunt hier onze tarieven nalezen.