Botox prijs

Botox prijs Leiden

Bent u benieuwd naar de beste Botox prijs? Kliniek Vrijdag is in Botox behandelingen gespecialiseerd. Wij zijn gevestigd in Leiden, en beschikken over gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ons medisch team bestaat uit ervaren cosmetisch artsen en huidtherapeuten onder leiding van plastisch chirurg Duco van den Broecke (werkzaam in het Alrijne Ziekenhuis Leiden, voorheen Diaconessenhuis). De locatie is een prachtig modern ingericht en recent verbouwd pand aan de Mary Beystraat.

Kosten Botox behandeling

Voor veel mensen zijn de kosten van een behandeling belangrijk. De prijzen bij verschillende klinieken liggen behoorlijk ver uiteen. Wij raden u aan te kiezen voor een kliniek met ervaren cosmetisch artsen, waarbij wordt gewerkt met wetenschappelijk bewezen botuline toxine (FDA approved). Kliniek Vrijdag garandeert altijd concurrerend te werken. Het intakegesprek is altijd met de behandelend arts. Zo heeft u de gelegenheid tot het stellen van al uw vragen aan uw behandelend specialist.

Botox behandeling voor en na foto fronsrimpel botox aanbieding botox kosten Botox behandeling man voor en na foto fronsrimpel behandeling botox aanbieding botox kosten, Botox prijs

De ene arts is de andere niet. Het behandelen met Botox en fillers is een erkende medische specialisatie. Juist omdat het een particuliere behandeling betreft, moet de kwaliteit optimaal zijn. Wij werken uitsluitend met loyale en toegewijde cosmetisch artsen, die al jarenlange ervaring hebben.

Botuline toxine (Botox of Bocouture) Prijs Korting*
Botox light € 85
1 zone € 150 € 135
2 zones € 290 € 261
3 zones € 419 € 377,10
Hyaluronzuur filler
v.a. € 230
Radiesse filler
v.a. € 475
Huidverjonging met fractional laser
Gezicht gedeelte € 200
Gezicht volledig € 300
Gezicht en/of hals en/of decolleté Prijs op aanvraag
Peeling huidverjonging € 80
Huidverjonging met Clearlift
Gezicht / hals / decolleté vanaf € 125
Pigmentvlekken verwijderen
Vanaf € 75
Peeling specifiek tegen pigmentvlekken € 75
Botox tegen overmatig transpireren
Beide oksels € 395

* Indien u binnen 6 maanden weer kiest voor een behandeling bij Kliniek Vrijdag ontvangt u deze korting. Wanneer u gebruik maakt van een waardecheque is deze korting niet geldig.

Online kunt u een intakegesprek afspreken met de specialist die u wenst via onderstaande button.

Beschikbare spreekuren

Wat is uw wens?
De meeste mensen balen van een fronsrimpel, altijd een bozige blik of bijvoorbeeld een onrustig gevoel in het voorhoofd, wat een vermoeid gevoel of hoofdpijn kan veroorzaken. Veel mensen willen gewoon dat de fronsrimpel, kraaienpootjes of andere rimpels minder zichtbaar zijn.

Na een eerste behandeling zijn de klachten ca 4 maanden weg. Eventuele navolgende behandelingen hebben ca 6 maanden effect.

Een intakegesprek is vrijblijvend en informatief. U heeft het intakegesprek met de cosmetisch arts. Wellicht geeft dat u vertrouwen!

Behandelingen Kliniek Vrijdag:

Botuline toxine
Injectables
Laserbehandeling
Peeling
Plastische chirurgie