Clearlift laser behandeling

Deze laserbehandeling wordt uitgevoerd met de gefractioneerde Q-switched laser van Alma Lasers. Dit is een zogenaamde niet-ablatieve laser die de laserstraal gefractioneerd in uw huid brengt zonder de opperhuid te beschadigen.

De behandeling is zeer geschikt voor startende huidveroudering; het collageen wordt op verstevigd. Bij de ClearLift-behandeling blijft uw huid in tact en bent u direct na de behandeling toonbaar.

Aanmaak van nieuw collageen

De ClearLift laser stuurt laserstraaltjes in de lederhuid; Dat is de laag onder de opperhuid. Door deze laserstraaltjes worden de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen. Nieuw collageen betekent huidverstrakking. De behandelde huid krijgt hiermee een natuurlijke lift waarmee ook oneffenheden in de huid worden hersteld.

Wij werken met internationaal één van de grootste huidlaser-fabrikanten: Alma Lasers. Zij hebben al de laser golflengtes FDA approved (Amerikaanse overheidsinstantie).

Wanneer zie ik resultaat?
Direct na de behandeling merkt u dat uw huid gloeit en warm aanvoelt. In de twee tot drie weken na de behandeling doen de fibroblasten hun werk. In deze periode wordt het resultaat zichtbaar. U bent direct na de behandeling in staat het werk, hobby of andere bezigheden te hervatten. U ziet er ongehavend uit.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig ?
Gemiddeld houden wij 3 tot 6 behandelingen aan. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het door u gewenste resultaat en de staat waarin uw huid verkeert. In sommige gevallen raden wij u aan om eerst een behandeling te doen met de Erbium laser. Dit zullen wij met u bespreken tijdens het gratis intakegesprek.

Voor wie is de ClearLift behandeling geschikt?
De ClearLift behandeling is met name geschikt voor de huid vanaf 30 jaar; Maar ook voor de oudere huid die in korte tijd een extra collageen boost nodig heeft. Ook donkere huidtypen kunnen met de ClearLift veilig worden behandeld. De behandeling wordt vooral uitgevoerd op gebieden zoals het gezicht, de hals en het decolleté.

Is de ClearLift laserbehandeling veilig?
De ClearLift laser heeft een FDA-keurmerk en voldoet hiermee aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. De FDA is de Amerikaanse overheidsinstantie die controleert of lasers veilig en effectief zijn.De Clearlift laser werkt niet op pigment, is daarom veilig voor de zongebruinde huid en donkere huidtypen.

Tarieven ClearLift behandelingen
Wij zijn geen snelle kliniek. Kliniek Vrijdag streeft ernaar met hoogwaardige apparatuur en injectables een duurzame relatie te bouwen op basis van kwaliteit. Het resultaat van behandeling is toch uw visitekaartje!

U kunt hier onze tarieven nalezen.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk laser behandeling