Corona COVID-19 Update

Corona-virus (COVID-19) update 01/04/2020

In navolging van het door de overheid en het RIVM uitgevaardigde beleid moeten wij al onze consulten, controles en behandelingen tot en met 27/04/2020 verplaatsen naar een latere datum. Met iedereen die in de periode van 06/04 – 27/04/2020 een afspraak bij ons heeft nemen wij persoonlijk contact op om deze te verzetten.

Om alle afspraken zo snel mogelijk doorgang te kunnen laten vinden, zullen wij onze capaciteit in de periode na 27/04/2020 zo veel mogelijk uitbreiden.

Onze excuses voor het ongemak, wij gaan ons uiterste best doen om alle afspraken zo snel mogelijk in te plannen en hopen op uw begrip en flexibiliteit!

Via deze website en onze Facebook-pagina zullen wij u op de hoogte blijven houden van eventuele wijzigingen. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen telefonisch van 9:00 tot 13:00 bereikbaar en daarnaast worden alle e-mails dagelijks beantwoord.

FAQ’s

Waarom is de kliniek gesloten?
Wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Er wordt hierin uitdrukkelijk geadviseerd om 1,5 meter afstand te houden van andere mensen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Het uitvoeren van behandelingen en consulten wordt hierdoor praktisch onuitvoerbaar.

Tot wanneer is de kliniek gesloten?
Wij zijn tot en met maandag 27/04/2020 gesloten voor alle niet-spoedeisende behandelingen.

Ik heb een afspraak voor een consult, behandeling of na-controle, wat moet ik doen?
U hoeft zelf niets te doen; wij nemen met iedereen persoonlijk contact op om afspraken te verzetten die in de periode t/m 27/04/2020 ingepland staan. Afspraken vanaf 28/04/2020 gaan vooralsnog gewoon door zoals ingepland. Wij zullen dan uiteraard gepaste maatregelen treffen om uw gezondheid en die van onze medewerkers maximaal te waarborgen.

Worden mijn hechtingen nog wel verwijderd?
Ja, voor het verwijderen van hechtingen blijft uw afspraak staan.

Gaat mijn consult, behandeling of na-controle door?
Indien uw afspraak valt in de periode tot en met 27/04/2020 gaat deze niet door. Wij nemen in dat geval contact met u op om een nieuwe afspraken in te plannen. Indien uw afspraak na 27/04/2020 ingepland staat gaat deze vooralsnog gewoon door.

Is de kliniek bereikbaar voor spoedeisende hulp?
Ja, en dat blijven wij ook. Op het nummer dat u na uw behandeling heeft ontvangen zijn onze artsen bereikbaar voor vragen omtrent eventuele complicaties en spoedeisende hulp.

Mag ik zelf mijn afspraak verzetten naar een later tijdstip?
Ja, dat mag. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om gezamenlijk een nieuwe afspraak op een later tijdstip in te plannen.

Zodra het mogelijk is ontvangen wij u heel graag weer in onze kliniek!