Visie Kliniek Vrijdag

Architecten van schoonheid

 

Kliniek Vrijdag is specialist in cosmetische behandelingen met spierontspannende injecties en fillers. De behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch artsen die zich uitsluitend hierop focussen.

Je bent actief, staat midden in het leven en voelt je nog jong. Wanneer dit gevoel en je uiterlijk dan niet volledig in overeenstemming zijn, ben je bij Kliniek Vrijdag aan het juiste adres. Wij hebben verschillende mogelijkheden om die onbalans te herstellen.

Iedere huid is anders en ieder gezicht is anders. Op basis van jouw wensen gecombineerd met onze ervaring en expertise stellen de artsen van Kliniek Vrijdag als ware ‘architecten van schoonheid’ een behandelplan op, met als doel een natuurlijk resultaat in een optimale balans. Wij staan voor kennis, kunde, zorgvuldigheid en vriendelijkheid. Het vrijblijvend en eerlijk geven van advies vinden we vanzelfsprekend!

Onderscheid door kwaliteit is het motto van Kliniek Vrijdag en daarom wordt uitsluitend gewerkt met A-merken Botox en fillers zoals Azzalure, Bocouture, Belotero, Profhilo, Etermis, Restylane en Radiesse.

Jij bent uniek, je schoonheid is uniek en hoe we jou behandelen is daarom ook uniek.’