Ervaringen

"Review ervaring Botox / fillers van Anoniem (42) Filler behandeling. Positieve ervaring, ben heel tevreden. Duidelijke en praktische informatie verstrekking. Verbeterpunten of tips Ik weet niet of iedereen die open ontvangst ruimte heel prettig vindt"
Anoniem (42) (42) - Fillers
"Ervaring met Botox en filler behandeling van Anoniem (34 jaar): Zeer tevreden over volledige gang van zaken, van intake tot behandeling. Sterke punten: Verzorgd, hygiënisch"
Anoniem (34) (34) - Fronsrimpel Gezicht Huid Lippen Rimpels
"Injectables ervaring van Erna Fijne ervaring goede ontvangst prettig personeel. Beveelt u de kliniek aan? Ja"
Erna - Fillers
"Injectables ervaring van Anoniem (38) Ik kreeg injectables bij kaaklijn en bovenlip. Drs. Den Otter is een angename en rustige arts. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de geslaagde behandeling. De prikjes zijn echter behoorlijk... Sterke punten goed bereikbaar, voldoende parkeerruimte, mooie wachtruimte, ziet alles goed verzorgd uit. Verbeterpunten of tips Alles prima"
Anoniem (38) (38) - Kin & kaaklijn Lippen
"Botox behandeling ervaring van Frouk (38) Kliniek Vrijdag is voor mij 2x per jaar een pitstop. Voor de zomervakantie en voor de Kerstvakantie. Burcu bepaald wat ik nodig heb. Zij behandeld nooit te veel. Ik vertrouw haar. Mag ik haar een dikke 10 geven?!"
Frouk (38) - Botox Fillers Gezicht Huid Huidverjonging
"Ervaring Luc K. (70) Goede ervaring, correct en professioneel Sterke punten Goede en professionele begeleiding"
Luc K. (70) - Botox Fillers
"Ervaring met Botox of filler behandeling van Heleen: Top Sterke punten Je wordt afgeremd in je enthousiasme naar meer. Rustig aan... niet meteen alles."
Heleen - Botox Fillers
"Ervaring met Botox of filler behandeling van Emine (34): Ik kan er alleen maar positief over zijn Sterke punten Een sterk punt was de aandacht tijdens binnen komst heel gastvrij Verbeterpunten of tips Blijf zo door gaan"
Emine (34) - Botox Fillers Gezicht Huid
"Ervaring met Botox of filler behandeling van Willem: Na aanleiding van het eerste belletje voor een afspraak snel geholpen. Sterke punten: tijdens de informatie gelijk geholpen , uiteraard n.a.v. een simpele ingreep"
Willem - Botox Fillers
"Ervaring met Botox en filler behandeling van KB: 
Ik ben heel prettig geholpen in de kliniek. Het resultaat is echt verbluffend mooi. Ik ben zeer tevreden en zou een volgende keer weer voor deze kliniek kiezen.
Sterke punten Klantvriendelijkheid staat voor op bij deze kliniek. Ik werd zeer snel geholpen en kon ook na kantooruren terecht. Ideaal voor werkende mensen. Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van de kliniek.
"
KB - Botox Fillers
"Ervaring met Botox en filler behandeling van Anoniem (32):
2e keer langs geweest, prima behandeld
Sterke punten Snelle afspraak, mail om afspraak aan te kondigen, snel aan de beurt, geen wachttijden Verbeterpunten of tips Kan er geen direct verzinnen
"
Anoniem (32) (32) - Botox Fillers
"Ervaring met Botox en filler behandeling van Martha B. (42) Ik ging me simpelweg storen aan mijn rimpels. Mijn frons, groeven langs mijn neus naar mijn mond, kleine rimpeltjes; daar had ik helemaal geen zin in. Met Drs. Gündoğdu had ik direct een klik. Zij weet heel goed wat ik wil. Nu snap ik hoe iedereen op televisie en in de bladen er goed uit blijft zien."
Martha B. (42) - Botox Fillers Fronsrimpel Gezicht Huid Huidverstrakking Kraaienpootjes Neus Rimpels Voorhoofdsrimpels
"Ervaring met filler behandeling van Willem N. (58) Goede voorlichting in mijn geval eerlijkheid viel mij op. Verbeterpunten of tips: niet voor mijn bezoek."
Willem N. (58) - Fillers Gezicht Huid
"Ervaring met filler behandeling van Rosalina (29) Uitstekend: Goed, prettig geholpen Sterke punten Gewoon eerlijk advies gekregen."
Rosalina (29) - Fillers
"Ervaring met Botox behandeling van Anoniem (34): Vriendelijk personeel, hartelijke ontvangst en goed advies ontvangen.

Sterke punten

Vriendelijke medewerkers, hartelijke ontvangst , goede begeleiding"
Anoniem twee (34) (34) - Botox
"Review ervaring Botox / fillers van Miranda K. Vriendelijk ontvangst, mooie wachtruimte, zeer vriendelijke arts, die je direct op je gemak stelt.  "
Miranda K. - Botox Fillers
"Ervaring met Botox behandeling van Anoniem Professioneel benadering, kon erg snel terecht. Goede informatie voorziening en ik heb prima resultaat (botox fronsrimpel) Eventuele risico's werden goed besproken. Verwachtingen werden in voorgesprek goed gecheckt."
Anoniem - Botox Fronsrimpel
"Review ervaring Botox / fillers van Tamara C. Fijn geholpen. Tevreden met het resultaat. Professionele uitstraling, ik voelde serieus genomen."
Tamara C.
"Review ervaring Botox / fillers van Peter W. (54) Zoals je het zou willen."
Peter W. (54)
"Review ervaring Botox / fillers van Petra Vergeer (52) Mooie kliniek, vriendelijk En professioneel personeel"
Petra Vergeer (52)
"Review ervaring Botox / fillers van Carin van Leeuwen (55) professioneel en bijzonder vriendelijke ontvangst. Daarna gesprek met Burcu over fillers. Duidelijke uitleg, voelde enorm op mijn gemak en begreep de procedure. duidelijke uitleg over fillers en verwachtingen. Sterke punten duidelijke uitleg en de verwachtingen op lange termijn vwb fillers"
Carin van Leeuwen (55) - Botox Fillers Gezicht Huid
"Review ervaring Botox / fillers van Yvonne van der S. (55) super team , super behandeling Sterke punten persoonlijk contact"
Yvonne van der S (55) - Botox Gezicht Huid
"Heleen N. (61) Uitstekend."
Heleen N. (61) - Gezicht Huid
"Celine van de G. (47) Ik kwam voor een ooglidcorrectie bij Broecke clinics. De dokter legde uit dat ik met een ooglidcorrectie helemaal niets zou opschieten. Laagstaande wenkbrauwen en een behoorlijke fronsrimpel zijn het probleem, geen huidoverschot. Door de Botox ontspant mijn frons, en worden de wenkbrauwen iets gelift. Hierdoor is mijn blik open en ontspannen. Nooit gedacht, maar wat een eerlijk advies!"
Ria van de G. (47) - Fronsrimpel Gezicht Onderoogleden
"Eva S., 22 jaar:  Ik had echt helemaal geen lippen. Wanneer ik lachte waren ze helemaal verdwenen, waar ik erg onzeker van werd. Lachen deed ik met een hand voor mijn mond. Mijn ouders en vriendinnen vonden die onzekerheid belachelijk. Ik ben nu 2x bij Kliniek Vrijdag geweest, en voel me er erg goed bij. De filler lost weer op, en ik voel me een tijdje zekerder. Waarom dan niet?"
Eva S. (22) - Fillers Lippen
"Yasmin K. (39) 5 jaar lang heb ik verschillende klinieken bezocht. Bij sommige had ik een goed gevoel, maar waren erg duur. Bij andere had ik een minder gevoel, en het is ook een keer mis gegaan. Het gesprek met Burcu had ik nog niet meegemaakt, ze vroeg dingen en legde uit, vertelde wat ik kon verwachten...Het advies was ook wat aan mijn huid te laten doen. Heb er een keer voor ggekozen in plaats van botox het kan niet allemaal natuurlijk maar ik moet zeggen dat door de laser mijn huid er veel beter uitziet en nu weer gewoon botox. geen kleine rimpels meer en een pigmentvlek bij mijn neus weggehaald."
Yasmin K. (39) - Gezicht Huid Huidverjonging Rimpels
"Florentine van der K. (44) Jarenlang heb ik fel weerstand geboden tegen botuline toxine producten. Steeds meer vriendinnen gingen regelmatig voor een prikje. Eerlijk gezegd vond ik het belachelijk en eng, maar recent ben ik toch voor gaas gegaan. Met zogenaamde hoofdpijnklachten (echt, haha) ben ik naar de kliniek gegaan voor advies. Ik kon gelijk behandeld worden en heb nu een ontspannen voorhoofd. Het is eigenlijk hypoctiet wel voor een kleurspoeling te gaan, en dure oogschaduw te gebruiken en me van een prikje te distancieren. De dr gaf me een heel goed gevoel en legde alles goed uit. Ik krijg veel complimentjes en reacties, maar niemand legt de link naar de prikjes, vind zelf ook dat ik er uitgeslapener uitzie. Het voelt goed en ziet er goed uit, waarom niet dan?1"
Florentine van der K. (44) - Botox
"Marijke V. (32) Vorig jaar ben ik 28 kilo afgevallen. Ik heb een nieuwe garderobe gekocht, voel me energiek en ben super happy.Alleen mijn buik hangt wat, dat vind ik niet een enorm probleem, dat wordt verbloemd door kleding, en ik stoor me aan mijn ingevallen gezicht. Had echt ingevallen juk benen en wangen. Dr. Gündoğdu heeft heel subtiel mijn wangen behandeld met injectable, wat me een gezonde en fit gezicht geeft. Super de super blij met deze arts!!"
Marijke V. (32) - Gezicht Jukbeenderen Wangen
"Peter D. (60) Duco van den Broecke heeft mij doorgesuurd naar deze kliniek. Ik wilde al jaren lang een ooglid correctie. Dat ging helaas niet, het was een eerlijk verhaal. Nu ben ik van de frons af en is mijn blik meer open."
Peter D. (60) - Fronsrimpel Gezicht Onderoogleden
"Maud (34) Ik heb voor Kliniek Vrijdag gekozen omdat ze goed vindbaar zijn. Ben er vriendelijk en professioneel geholpen. Had nog geen ervaring met botox, heb nu een heerlijk ontspannen voorhoofd."
Maud (34) - Botox
"Art, 58 jaar: Ik heb altijd al laagstaande wenkbrauwen gehad. Het stoorde me eigenlijk al langer en ik kreeg te horen dat ik er vermoeid uitzag. Het verergerde ook met de jaren, maar ja, nooit bedacht dat er een oplossing was. Tijdens een bezoek aan de huisarts voor iets anders kwam het ter sprake. Mijn huisarts in Voorburg zei dat er wel een behandeling voor is en dacht dat het vooral de oogleden waren die de vermoeide blik gaven. Hij verwees me naar Dr van den Broecke, dat doet hij al zeker 8 jaar, dat gaf vertrouwen. Ik voelde me behoorlijk ongemakkelijk om naar de plastisch chirurg te gaan. Is toch iets voor de dames, dacht ik, maar ja, baat het niet schaadt het niet dacht ik. Het was een prettig gesprek, heel duidelijk. Hij adviseerde me een ooglidcorrectie om van de klacht af te komen. Ik heb niet direct besloten het te gaan doen. Maar na een half jaar twijfelen ben ik teruggegaan en behandeld. Het is eigenlijk zoals met alles: Waarom niet jaren eerder? Ik ben hartstikke tevreden, heb een opener, minder boze blik. Grote Klasse!"
Art (58) - Fronsrimpel Gezicht Voorhoofdsrimpels
"Fatma, 40 jaar: Ogen zeggen wie iemand is. Mooie ogen vind ik erg belangrijk. Mijn gevoel zei steeds meer dat ik een futloze en vermoeide uitstraling had. Gelukkig heeft nooit iemand er iets van gezegd. Ik wilde niet perse naar een grote kliniek, wel perse naar een goede plastisch chirurg. Ik had bedacht dat de dokter uiteindelijk het resultaat van behandeling bepaald. Daarom zocht ik een ervaren plastisch chirurg, niet te ver rijden vanuit Zoetermeer, en liefst niet de duurste. Het resultaat is een fitte en frisse blik. Mijn vroegere uitstraling is weer terug. Dank u wel, Dr van den Broecke!"
Fatma (40) - Gezicht Onderoogleden
"Astrid, 54 jaar: Op het laatst keek ik tegen mijn eigen oogleden aan. Ook had ik altijd een zeurende hoofdpijn tegen de avond. Na vele jaren een ooglidcorrectie te hebben uitgesteld, was het eind 2012 een voornemen voor het nieuwe jaar. Ik wilde perse bij een dokter met veel ervaring. Mij gaf de doorslag dat mijn zus door Dr Van den Broecke is behandeld. Het intake gesprek duurde lang en was prettig. Ik was dood nerveus maar heb toch direct de behandel afspraak gemaakt. De behandeling duurde een half uurtje, maar het resultaat scheelt bij mij zeker 10 jaar. Maar dat komt ook doordat ik sindsdien weer meer aandacht aan mijn haar en make up geef.Die zeurende hoofdpijn is ook helemaal verdwenen en ik heb een jongere uitstraling. Ik ben zo enthousiast en vind het echt fijn om hier mijn reactie te geven."
Astrid (54) - Gezicht Onderoogleden
"Margriet, 37 jaar: Mijn 3 kinderen zijn inmiddels 6, 9 en 10 jaar, en slapen gelukkig goed door. Er is een tijd geweest dat dit niet zo was, haha. Sinds toch wel een jaar of 4 vragen collega’s of vriendinnen wel eens of ik wat moe ben. Dit is helemaal niet zo. Op een gegeven moment viel het kwartje; Ik zag er structureel te moe uit voor iemand van mijn leeftijd. De huisarts verwees me naar de VandenBroecke Kliniek. Een erg professionele, nette kliniek. Dr van den Broecke voelt zeer vertrouwd, zo rustig en prettig. Fijn vond ik ook de gastvrijheid van de kliniek. Dank jullie wel!!!! Voel me weer zo vrolijk!"
Margriet (37) - Gezicht Huid
"Ricardo, 23 jaar: Sinds 2 jaar ben ik naast mijn werk als intercedent fotomodel. Ik vind het helemaal leuk! Toch zie ik zelf op de foto’s altijd wat hoogte verschil tussen beide oogleden. Niemand die er wat van zegt, maar het stoorde mij. Dr van den Broecke kende ik vanuit het Ziekenhuis Delft nog. Hij luistert naar je verhaal, maakt samen een plan en opereert super fijn. Ik heb bijna geen zwelling gehad en heb geen blauwe plekken gehad. Ik wil eigenlijk iedereen adviseren naar hem toe te gaan."
Ricardo (23) - Gezicht Onderoogleden
"Sabine, 43 jaar: Vorig jaar ben ik na 16,5 jaar huwelijk gescheiden. Eerlijk gezegd voelde ik het al langer aankomen, we waren ingedut als stel en mijn ambitie was helemaal weg. Mijn ex zette er een punt achter en dat heeft mijn ogen geopend. Vanaf nu zie ik het ook als missie mijn omgeving te vertellen hoe belangrijk het is aan jezelf te blijven werken, en zelf ook de uitdaging te blijven zoeken, het draait nu om mij!Maar goed, ik heb een wereldreis gemaakt, ben een cursus gaan doen tot interieur styliste, tegelijkertijd weer 32 uur per week gaan werken en ben gaan daten. Toen ik ook 10 kilo was afgevallen vielen mijn ogen steeds meer op. Mijn beste vriendin Marja heeft 2 maanden voor mij door Dr Van den Broecke een ooglidcorrectie gehad met een fantastisch resultaat, zo kwam ik bij hem. Het consult was informatief en gaf een goed gevoel. Ik werd voor de intake alleen 20 minuten te laat geholpen. Het resultaat van de onder en boven ooglidcorrectie was boven verwachting. Een frisse start misschien wel dankzij mijn scheiding!"
Sabine (43) - Gezicht Onderoogleden
"Thea, 72 jaar: 12 jaar geleden werd ik weduwe, dat heeft me denk wel getekend. Daarna heb ik langere tijd weinig aandacht aan mijn uiterlijk besteed. Ik voelde me toch wel goed, en was druk met de kleinkinderen. Tot ik toch weer een man wilde, gewoon een maatje om samen te wandelen, reizen en hopelijk oud te worden. Ik bedacht me toen dat ik er ouder uitzag dan ik was. Mijn dochter adviseerde me Dr van den Broecke voor een ooglidcorrectie. Haar schoonvader kwam bij Dr van den Broecke voor iets anders in het ziekenhuis en was positief.Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Dr Van den Broecke in het Ziekenhuis. Je merkt dat het zijn passie is, dat vind ik mooi. Fijn eerste gesprek gehad.Dr van den Broecke adviseerde mij een boven en onder ooglid correctie. Het was een pittige ingreep eerlijk gezegd. Dr. Van den Broecke stelde me de hele tijd op mijn gemak en de operatie is heel goed geslaagd. De andere dag belde de assistente hoe het met mij ging, dat vond ik erg prettig. Inmiddels zijn er voor andere mensen helemaal geen littekens meer te zien, het ziet er ook heel natuurlijk uit. Eigenlijk vind ik het ook helemaal geen luxe. Je gaat ook naar de kapper en de schoonheidsspecialiste. Nou, 1x in mijn leven een ooglidcorrectie is in verhouding nog goedkoper ook. Binnenkort ga ik op wandelreis voor alleenstaanden.Vriendelijke groet aan Dr Van den Broecke. "
Thea (72) - Gezicht Onderoogleden

Onze missie bij Kliniek Vrijdag

Rimpels, vlekjes, oneffenheden en een slapper wordende huid horen bij het leven. Na je dertigste treden er daarnaast veranderingen op in de botstructuur van het gezicht, wat voor verder volumeverlies zorgt.

Mocht je hier iets aan willen doen, dan kan dat tegenwoordig gelukkig. Kliniek Vrijdag adviseert je graag hoe. Wij doen dit altijd in samenspraak en op de manier die het beste bij jou past.

Het is de kunst om de juiste verhoudingen aan te houden; de afstand tussen de ogen, de verhouding tussen ogen en voorhoofd en de vorm en grootte van de lippen. Deze verhouding wordt in de wiskunde – en de beeldende kunst – ook wel de Gulden Snede genoemd. De menselijke perceptie van schoonheid volgt de wet van de gulden snede; de ideale verhouding tussen vormen en lijnen zorgt voor een perfecte optische balans.

Wij nemen voor iedereen afzonderlijk ruim de tijd om te bepalen hoe deze balans (terug)gebracht kan worden in je gezicht en op welke manier we dit het beste kunnen bereiken. Hierbij maken we gebruik van onze ruime ervaring met een breed scala aan injectables, ook wel bekend als fillers en Botox.

In sommige gevallen adviseren we ook een combinatie van injectables en behandelingen in de andere klinieken die in ons pand gevestigd zijn. Zo kun je bij Huidkliniek De Vliet terecht voor huidverbetering en anti-aging therapieën en voor een ooglidcorrectie bij de VandenBroecke Kliniek, die hier volledig in is gespecialiseerd.
Uitgangspunt voor ons is altijd het behoud van de natuurlijke expressie en vorm van het gelaat. Die is uniek en dat willen wij graag zo houden. Onze missie is ervoor te zorgen dat jij weer de mooiste versie van jezelf wordt!