Hoe ervaren klanten ons

"Review ervaring Botox / fillers van Anoniem (42) Filler behandeling. Positieve ervaring, ben heel tevreden. Duidelijke en praktische informatie verstrekking. Verbeterpunten of tips Geen"
Anoniem (42) - Fillers
"Ervaring met Botox en filler behandeling van Cath (47 jaar): Zeer tevreden over volledige gang van zaken, van intake tot behandeling. Sterke punten: Verzorgd, hygiënisch"
Cath (47) - Fronsrimpel Gezicht Huid Lippen Rimpels
"Injectables ervaring van Erna Fijne ervaring goede ontvangst prettig personeel. Beveelt u de kliniek aan? Ja"
Erna - Fillers
"Injectables ervaring van Anoniem (38) Ik kreeg injectables bij kaaklijn en bovenlip. Dokter Den Otter is een aangename en rustige arts. Ik voelde me op mijn gemak tijdens de behandeling. Sterke punten goed resultaat, prima bereikbaar, gratis parkeren voor de deur, mooie wachtruimte, alles ziet er goed verzorgd uit. "
Anoniem (38) - Kin & kaaklijn Lippen
"Botox behandeling ervaring van Frouk (58) Kliniek Vrijdag is voor mij 2x per jaar een pitstop. Voor de zomervakantie en voor de Kerstvakantie. Peter bepaalt wat ik nodig heb. Hij behandelt nooit te veel. Ik vertrouw hem. Mag ik hem een dikke 10 geven?!"
Frouk (58) - Botox Fillers Gezicht Huid Huidverjonging
"Ervaring Luc K. (70) Goede ervaring, correct en professioneel Sterke punten Goede en professionele begeleiding"
Luc K. (70) - Botox Fillers
"Ervaring met Botox of filler behandeling van Heleen: Top Sterke punten Je wordt afgeremd in je enthousiasme naar meer. Rustig aan... niet meteen alles."
Heleen - Botox Fillers
"Ervaring met Botox of filler behandeling van Emine (34): Ik kan er alleen maar positief over zijn Sterke punten Een sterk punt was de aandacht tijdens binnen komst heel gastvrij Verbeterpunten of tips Blijf zo door gaan"
Emine (34) - Botox Fillers Gezicht Huid
"Ervaring met Botox of filler behandeling van Willem: Na aanleiding van het eerste belletje voor een afspraak snel geholpen. Sterke punten: tijdens de informatie gelijk geholpen , uiteraard n.a.v. een simpele ingreep"
Willem - Botox Fillers
"Ervaring met Botox en filler behandeling van KB: 
Ik ben heel prettig geholpen in de kliniek. Het resultaat is echt verbluffend mooi. Ik ben zeer tevreden en zou een volgende keer weer voor deze kliniek kiezen.
Sterke punten Klantvriendelijkheid staat voor op bij deze kliniek. Ik werd zeer snel geholpen en kon ook na kantooruren terecht. Ideaal voor werkende mensen. Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van de kliniek.
"
KB - Botox Fillers
"Ervaring met Botox en filler behandeling van Anoniem (32):
2e keer langs geweest, prima behandeld
Sterke punten Snelle afspraak, mail om afspraak aan te kondigen, snel aan de beurt, geen wachttijden Verbeterpunten of tips Kan er geen bedenken
"
Anoniem (32) - Botox Fillers
"Ervaring met Botox en filler behandeling van Martha B. (42) Ik ging me simpelweg storen aan mijn rimpels. Mijn frons, groeven langs mijn neus naar mijn mond, kleine rimpeltjes; daar had ik helemaal geen zin in. Met dokter den Otter had ik direct een klik. Hij begrijpt heel goed wat ik wil. Nu snap ik hoe iedereen op televisie en in de bladen er goed uit blijft zien."
Martha B. (42) - Botox Fillers Fronsrimpel Gezicht Huid Huidverstrakking Kraaienpootjes Neus Rimpels Voorhoofdsrimpels
"Ervaring met filler behandeling van Willem N. (58) Goede voorlichting in mijn geval eerlijkheid viel mij op. Verbeterpunten of tips: niet voor mijn bezoek."
Willem N. (58) - Fillers Gezicht Huid
"Ervaring met filler behandeling van Rosalina (29) Uitstekend: Goed, prettig geholpen Sterke punten Gewoon eerlijk advies gekregen."
Rosalina (29) - Fillers
"Review ervaring Botox / fillers van Miranda K. Vriendelijk ontvangst, mooie wachtruimte, zeer vriendelijke arts, die je direct op je gemak stelt.  "
Miranda K. - Botox Fillers
"Ervaring met Botox behandeling van Anoniem Professioneel benadering, kon erg snel terecht. Goede informatie voorziening en ik heb prima resultaat (botox fronsrimpel) Eventuele risico's werden goed besproken. Verwachtingen werden in voorgesprek goed gecheckt."
Anoniem - Botox Fronsrimpel
"Review ervaring Botox / fillers van Tamara C. Fijn geholpen. Tevreden met het resultaat. Professionele uitstraling, ik voelde serieus genomen."
Tamara C.
"Review ervaring Botox / fillers van Peter W. (54) Zoals je het zou willen."
Peter W. (54)
"Review ervaring Botox / fillers van Petra Vergeer (52) Mooie kliniek, vriendelijk En professioneel personeel"
Petra Vergeer (52)
"Review ervaring Botox / fillers van Carin van L. (55) professioneel en bijzonder vriendelijke ontvangst. Daarna een lang gesprek gehad met dokter Peter den Otter over fillers en botox. Duidelijke uitleg, ik voelde mij enorm op mijn gemak. Sterke punten duidelijke uitleg en de verwachtingen op lange termijn"
Carin van L. (55) - Botox Fillers Gezicht Huid
"Review ervaring Botox / fillers van Yvonne van der S. (55) super team , super behandeling Sterke punten persoonlijk contact"
Yvonne van der S. (55) - Botox Gezicht Huid
"Heleen N. (61) Uitstekend."
Heleen N. (61) - Gezicht Huid
"Celine van de G. (47) Ik kwam voor een ooglidcorrectie bij Broecke clinics. De dokter legde uit dat ik met een ooglidcorrectie helemaal niets zou opschieten. Laagstaande wenkbrauwen en een behoorlijke fronsrimpel zijn het probleem, geen huidoverschot. Door de Botox ontspant mijn frons, en worden de wenkbrauwen iets gelift. Hierdoor is mijn blik open en ontspannen. Nooit gedacht, maar wat een eerlijk advies!"
Ria van de G. (47) - Fronsrimpel Gezicht Onderoogleden
"Eva S., 22 jaar:  Ik had echt helemaal geen lippen. Wanneer ik lachte waren ze helemaal verdwenen, waar ik erg onzeker van werd. Lachen deed ik met een hand voor mijn mond. Mijn ouders en vriendinnen vonden die onzekerheid belachelijk. Ik ben nu 2x bij Kliniek Vrijdag geweest, en voel me er erg goed bij. De filler lost weer op, en ik voel me een tijdje zekerder. Waarom dan niet?"
Eva S. (22) - Fillers Lippen
"Florentine van der K. (44) Jarenlang heb ik fel weerstand geboden tegen botuline toxine producten. Steeds meer vriendinnen gingen regelmatig voor een prikje. Eerlijk gezegd vond ik het belachelijk en eng, maar recent ben ik toch voor gaas gegaan. Met zogenaamde hoofdpijnklachten (echt, haha) ben ik naar de kliniek gegaan voor advies. Ik kon gelijk behandeld worden en heb nu een ontspannen voorhoofd. Het is eigenlijk hypoctiet wel voor een kleurspoeling te gaan, en dure oogschaduw te gebruiken en me van een prikje te distancieren. De dr gaf me een heel goed gevoel en legde alles goed uit. Ik krijg veel complimentjes en reacties, maar niemand legt de link naar de prikjes, vind zelf ook dat ik er uitgeslapener uitzie. Het voelt goed en ziet er goed uit, waarom niet dan?1"
Florentine van der K. (44) - Botox
"Marijke V. (32) Vorig jaar ben ik 28 kilo afgevallen. Ik heb een nieuwe garderobe gekocht, voel me energiek en ben helemaal happy. Alleen stoorde ik me aan mijn ingevallen gezicht. Dokter den Otter heeft toen heel subtiel mijn wangen behandeld met fillers, wat me een gezond en fit gezicht teruggegeven heeft. Superblij met deze arts!!"
Marijke V. (32) - Gezicht Jukbeenderen Wangen
"Peter D. (60) Duco van den Broecke heeft mij doorgesuurd naar deze kliniek. Ik wilde al jaren lang een ooglid correctie. Dat ging helaas niet, het was een eerlijk verhaal. Nu ben ik van de frons af en is mijn blik meer open."
Peter D. (60) - Fronsrimpel Gezicht Onderoogleden
"Maud (34) Ik heb voor Kliniek Vrijdag gekozen omdat ze goed vindbaar zijn. Ben er vriendelijk en professioneel geholpen. Had nog geen ervaring met botox, heb nu een heerlijk ontspannen voorhoofd."
Maud (34) - Botox
"Fatma, 40 jaar: Ogen zeggen wie iemand is. Mooie ogen vind ik erg belangrijk. Mijn gevoel zei steeds meer dat ik een futloze en vermoeide uitstraling had. Gelukkig heeft nooit iemand er iets van gezegd. Ik wilde niet perse naar een grote kliniek, wel perse naar een goede plastisch chirurg. Ik had bedacht dat de dokter uiteindelijk het resultaat van behandeling bepaald. Daarom zocht ik een ervaren plastisch chirurg, niet te ver rijden vanuit Zoetermeer, en liefst niet de duurste. Het resultaat is een fitte en frisse blik. Mijn vroegere uitstraling is weer terug. Dank u wel, Dr van den Broecke!"
Fatma (40) - Gezicht Onderoogleden
"Astrid, 54 jaar: Op het laatst keek ik tegen mijn eigen oogleden aan. Ook had ik altijd een zeurende hoofdpijn tegen de avond. Na vele jaren een ooglidcorrectie te hebben uitgesteld, was het eind 2012 een voornemen voor het nieuwe jaar. Ik wilde perse bij een dokter met veel ervaring. Mij gaf de doorslag dat mijn zus door Dr Van den Broecke is behandeld. Het intake gesprek duurde lang en was prettig. Ik was dood nerveus maar heb toch direct de behandel afspraak gemaakt. De behandeling duurde een half uurtje, maar het resultaat scheelt bij mij zeker 10 jaar. Maar dat komt ook doordat ik sindsdien weer meer aandacht aan mijn haar en make up geef.Die zeurende hoofdpijn is ook helemaal verdwenen en ik heb een jongere uitstraling. Ik ben zo enthousiast en vind het echt fijn om hier mijn reactie te geven."
Astrid (54) - Gezicht Onderoogleden
"Margriet, 37 jaar: Mijn 3 kinderen zijn inmiddels 6, 9 en 10 jaar, en slapen gelukkig goed door. Er is een tijd geweest dat dit niet zo was, haha. Sinds toch wel een jaar of 4 vragen collega’s of vriendinnen wel eens of ik wat moe ben. Dit is helemaal niet zo. Op een gegeven moment viel het kwartje; Ik zag er structureel te moe uit voor iemand van mijn leeftijd. De huisarts verwees me naar de VandenBroecke Kliniek. Een erg professionele, nette kliniek. Dr van den Broecke voelt zeer vertrouwd, zo rustig en prettig. Fijn vond ik ook de gastvrijheid van de kliniek. Dank jullie wel!!!! Voel me weer zo vrolijk!"
Margriet (37) - Gezicht Huid
"Ricardo, 23 jaar: Sinds 2 jaar ben ik naast mijn werk als intercedent fotomodel. Ik vind het helemaal leuk! Toch zie ik zelf op de foto’s altijd wat hoogte verschil tussen beide oogleden. Niemand die er wat van zegt, maar het stoorde mij. Dr van den Broecke kende ik vanuit het Ziekenhuis Delft nog. Hij luistert naar je verhaal, maakt samen een plan en opereert super fijn. Ik heb bijna geen zwelling gehad en heb geen blauwe plekken gehad. Ik wil eigenlijk iedereen adviseren naar hem toe te gaan."
Ricardo (23) - Gezicht Onderoogleden
"Sabine, 43 jaar: Vorig jaar ben ik na 16,5 jaar huwelijk gescheiden. Eerlijk gezegd voelde ik het al langer aankomen, we waren ingedut als stel en mijn ambitie was helemaal weg. Mijn ex zette er een punt achter en dat heeft mijn ogen geopend. Vanaf nu zie ik het ook als missie mijn omgeving te vertellen hoe belangrijk het is aan jezelf te blijven werken, en zelf ook de uitdaging te blijven zoeken, het draait nu om mij!Maar goed, ik heb een wereldreis gemaakt, ben een cursus gaan doen tot interieur styliste, tegelijkertijd weer 32 uur per week gaan werken en ben gaan daten. Toen ik ook 10 kilo was afgevallen vielen mijn ogen steeds meer op. Mijn beste vriendin Marja heeft 2 maanden voor mij door Dr Van den Broecke een ooglidcorrectie gehad met een fantastisch resultaat, zo kwam ik bij hem. Het consult was informatief en gaf een goed gevoel. Ik werd voor de intake alleen 20 minuten te laat geholpen. Het resultaat van de onder en boven ooglidcorrectie was boven verwachting. Een frisse start misschien wel dankzij mijn scheiding!"
Sabine (43) - Gezicht Onderoogleden
"Thea, 72 jaar: 12 jaar geleden werd ik weduwe, dat heeft me denk wel getekend. Daarna heb ik langere tijd weinig aandacht aan mijn uiterlijk besteed. Ik voelde me toch wel goed, en was druk met de kleinkinderen. Tot ik toch weer een man wilde, gewoon een maatje om samen te wandelen, reizen en hopelijk oud te worden. Ik bedacht me toen dat ik er ouder uitzag dan ik was. Mijn dochter adviseerde me Dr van den Broecke voor een ooglidcorrectie. Haar schoonvader kwam bij Dr van den Broecke voor iets anders in het ziekenhuis en was positief.Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Dr Van den Broecke in het Ziekenhuis. Je merkt dat het zijn passie is, dat vind ik mooi. Fijn eerste gesprek gehad.Dr van den Broecke adviseerde mij een boven en onder ooglid correctie. Het was een pittige ingreep eerlijk gezegd. Dr. Van den Broecke stelde me de hele tijd op mijn gemak en de operatie is heel goed geslaagd. De andere dag belde de assistente hoe het met mij ging, dat vond ik erg prettig. Inmiddels zijn er voor andere mensen helemaal geen littekens meer te zien, het ziet er ook heel natuurlijk uit. Eigenlijk vind ik het ook helemaal geen luxe. Je gaat ook naar de kapper en de schoonheidsspecialiste. Nou, 1x in mijn leven een ooglidcorrectie is in verhouding nog goedkoper ook. Binnenkort ga ik op wandelreis voor alleenstaanden.Vriendelijke groet aan Dr Van den Broecke. "
Thea (72) - Gezicht Onderoogleden