Couperose behandelen

Couperose behandelen

Couperose is een huidaandoening die te herkennen is aan de rode en paarse bloedvaatjes die op de neus en de wangen zijn te zien. Couperose komt regelmatig voor en verdwijnt niet vanzelf. Hoewel deze huidaandoening onschuldig is besluiten veel mensen vanuit cosmetisch oogpunt de zichtbare adertjes te camoufleren. Er bestaat echter ook een behandeling om couperose te verwijderen.

Laserbehandeling

Om couperose te verwijderen, kan met een zeer selectieve laserbehandeling lokaal de oppervlakkige vaatjes worden dicht gebrand. De kop die de therapeute op uw huid zet is krachtig gekoeld, voor zo optimaal mogelijk comfort. Toch zal de behandeling niet pijnloos zijn. De pulse moet krachtig zijn om de vaatjes in één keer te pakken. De pulse is zo selectief dat de omliggende huid niet beschadigd raakt.

In een intakegesprek worden u alle na- en voordelen en het voor u te verwachten resultaat verteld. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

U kunt online via onderstaande button een afspraak maken wanneer het u uitkomt. De huidverjongende behandelingen bij Kliniek Vrijdag worden uitgevoerd onder de vlag van Huidkliniek De Vliet.

Afspraak maken

Lees verder:
Botox behandeling
Fillers behandeling
Fractional laser behandeling