Fillers

Injectable fillers

Met een filler behandeling zijn tekenen van veroudering te corrigeren. Rimpels, groeven, plooien en volume verlies kunnen zo verdwijnen of worden gecompenseerd.

Fillers, ook wel injectables of rimpelvullers genoemd, zijn geschikt voor het natuurlijk vullen van wallen onder de ogen, het opvullen van oppervlakkige en diepe rimpels in de huid, het vergroten of verstevigen van de lippen en het verbeteren van de contouren. Eventuele asymmetrie kan met fillers worden gecompenseerd.Kliniek Vrijdag filler behandeling NoordwijkOnderoogleden, wangen, mondhoeken en kaaklijn met fillers

Fillers

Wil je graag af van rimpels die je ouder doen lijken? Heb je wellicht wallen onder je ogen? Of stoor je je aan die fronsrimpel tussen je wenkbrauwen?

Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van rimpels met fillers en geven uitgebreid advies over de filler behandeling die het beste past bij jouw gezicht en wensen.

De artsen van Kliniek Vrijdag bekijken je klacht, wens en mogelijkheden nauwkeurig. Daaruit ontstaat een vrijblijvend advies. Een mooi en natuurlijk resultaat is de doelstelling.

 

fillers neusplooi, hangende mondhoeken Kliniek vrijdag voor en na foto, filler behandeling, injectables behandeling Leiden Behandeling van neus-lippenplooi en hangende mondhoeken met fillers.

De filler behandeling

Een filler is een zachte gel, om de contouren van uw gezicht te verbeteren. Met fillers kunnen bijvoorbeeld ingevallen wangen, rimpels en groeven, hangende mondhoeken, rokerslijntjes en andere contouren worden verbeterd. Kliniek Vrijdag werkt alleen werkt met wetenschappelijk onderzochte producten. De fillers worden met een zeer dun naaldje in de huid gespoten om op te vullen. Resultaat is een natuurlijk en rimpelvrij gebied!

Alle bij Kliniek Vrijdag gebruikte injectables bieden een tijdelijk resultaat tussen de 6 maanden en 1,5 jaar, uiteindelijk worden zij door het lichaam geabsorbeerd. De meest gebruikte producten zijn Hyaluronzuur of Radiesse. Vraag uw behandelend arts naar de geschikte injectable voor u. Kliniek Vrijdag is trots op haar ervaren cosmetisch artsen, bekijk hier ons team.

Kliniek Vrijdag werkt alleen met fillers van de fabrikanten Merz, Allergan, Croma, Hyamed en Galderma. Op basis van uw indicatie wordt het juiste wetenschappelijk bewezen en veilige product geadviseerd.

Doel en resultaat van een rimpelbehandeling bij Kliniek Vrijdag

Bij uw eerste bezoek aan de kliniek, voorafgaand aan een behandeling vindt er altijd eerst een vrijblijvend consult plaats. Onze cosmetisch arts luistert naar je wens en adviseert een passende behandeling voor jou. Voor een natuurlijk resultaat van een filler behandeling is het belangrijk om samen een behandelplan te maken passend bij je anatomie en mate van rimpels.  Hierbij kijken we naar alle verschillende zones in het gezicht die afhankelijk van botstructuur, spieren, onderhuids vet etc. bepalend zijn voor de uitstraling.

De cosmetisch artsen van Kliniek Vrijdag zijn experts. Zij bekijken een gezicht als een kunstenaar. Welke zone stoort het meeste? Hoe komt dat? Welke rimpels gaan in de toekomst storen? Of wat verouderd het snelst in het gezicht? Wat is nu de meest effectieve behandeling?

Onze clienttevredenheid is hoog. Dat komt door uitgebreid advies en door de hoge behandelkwaliteit. Bekijk hier de clienttevredenheid bij Kliniek Vrijdag.

Filler behandeling Leiden

In de volgende cosmetische en medische behandelingen zijn wij expert:

Injectables

Peeling

 

Laserbehandelingen

Fronsrimpels Huidverbetering Verslapte huid
Kraaienpootjes Fruitzuur peeling Huidvernieuwing
Voorhoofdsrimpels Chemische peeling Pigmentvlekken
Wallen onder de ogen / donkere kringen Couperose
Volume jukbeenderen Handverjonging
Rimpelbehandeling Hals- en decolleté verjonging
Ingevallen wangen Huidtherapie
Kin & kaaklijn
Neusbehandeling
Neuslippenplooi
Lippen
Medische behandelingen

Wilt u een vrijblijvend behandeladvies? Maak een afspraak:

Afspraak maken

Lees hier meer over:
Botox behandeling
Huidverjonging
Peeling behandeling