Foto na Botox behandeling gezicht

Foto Botox behandeling gezicht

Voor en na foto’s zijn steeds belangrijker. Wat kan ik verwachten na een behandeling? Is er wel sprake van een natuurlijk resultaat? Op deze pagina staan voorbeelden van foto;s voor en na een behandeling.

Voor en na foto’s zijn zelden representatief voor uw situatie. Iedereen is uniek, iedereen heeft een andere anatomie. U krijgt tijdens het consult bij de cosmetisch arts voor en na foto’s te zien van clienten van deze cosmetisch arts. De arts probeert clienten te laten zien waarvan de behandelvraag vergelijkbaar is met die van u. U weet dan wat u kunt verwachten van een eventuele behandeling.

Foto’s van een behandeling met fillers

Op deze pagina staan maar enkele foto’s van voor en na een behandeling. Wij vinden dat u recht heeft op de voor- en na foto’s met een uitgebreide toelichting van de behandelend cosmetisch arts. Deze foto’s kunt u bekijken tijdens een consult in de kliniek.

U vindt in onderstaand overzicht zowel foto’s van clienten na een Botox behandeling, als clienten na een behandeling met fillers.

huidverjonging, rimpels, huidverbetering, huidkliniek, pixel, fractional laser, laserbehandeling, erbium, huidvernieuwing, pigmentvlek verwijderen, leiden, den haag, voorschoten, oegstgeest Vrouw (62) Huidverjonging 360: rimpels en pigmentvlekken verwijderd.

Neuslippen plooi naso labial plooi, filler behandeling neuslippenplooi inejctables Vrouw (39) jukbeenderen en neus-lippenplooi en laserbehandeling

fillers neusplooi, hangende mondhoeken Kliniek vrijdag voor en na foto Vrouw (46) Mondhoeken en neus-lippenplooi met Radiesse behandeld.

Oude handen behandeling voor en na foto Vrouw (56) Pigmentvlekken van de handen verwijderd.

voorhoofdsrimpels behandeling, verticale lijnen, fronsrimpel fillers, voorhoofd rimpel weg, foto botox behandeling Vrouw (39) fronsrimpel en laserbehandeling

rimpels bovenlip opvullen, rokerslijntjes behandelen, fillers bovenlip Vrouw (26) Lippen opgevuld met hyaluronzuur.

Botox behandeling voor en na foto fronsrimpel botox aanbieding botox kosten, foto botox behandeling gezicht Vrouw (40) Fronsrimpelbehandeling.

Botox behandeling man voor en na foto fronsrimpel behandeling botox aanbieding botox kosten Man (44) Fronsrimpel met Botox.

Wallen behandeld voor en na resultaat. Fillers in wallen foto Vrouw (45) Wallen onder de ogen behandeld met hyaluronzuur.

Kraaienpootjes verwijderen, lachrimpels Vrouw (58) Kraaienpootjes behandeld met Botox.

Huidverjonging, pigmentvlek verwijderen, huidverbetering, pigment behandelen, pigmentvlek laser, pigmentvlekken laseren Vrouw (55) Pigmentvlekken verwijderd.

Voor een vrijblijvend consult kunt u contact opnemen met 088-0042701. Ook kunt u online een afspraak maken.

Maak een afspraak

Lees verder
Tarieven injectables
Meest gestelde vragen over Botox
Nazorg na een behandeling
Kliniek in Leiden