Fractional laser behandeling

Fractional laser behandeling

Huidverjonging is zeer populair. De huid verouderd op meerdere gebieden. Er ontstaan rimpels, de huid wordt dunner, er ontstaan vlekjes; er komt een dag dat je constateert dat je huid veroudert is. Deze pagina gaat over de fractional laser (Erbium YAG 2940). Een FDA goedgekeurde laser die de huid sterker en mooier maakt.

Een fractional laser behandeling (Pixel) is de Gouden Standaard tegenwoordig. Het is de snelste en meest effectieve manier om uw huid doeltreffend te verjongen. Een Pixel behandeling laat oppervlakkige lijntjes verdwijnen, de huid wordt steviger en krijgt een gezonde uitstraling. Tegenwoordig is de fractional laser de Gouden Standaard voor huidverjonging.

Erbium is een geleider die de huid zeer selectief kan behandelen. Er kan ook enorm mee gevarieerd worden. Bij milde indicaties of als preventieve indicatie kan de huid zeer mild worden behandeld. De huid ziet er vervolgens 24-48 uur “behandeld” uit. Dit verschilt wel per persoon.

Behandeling tegen verslapte huid

Plasmage is de innovatieve technologie tegen verslapte huid. De behandeling verstrakt zonder operatie effectief verslapte huid en rimpels. De populairste indicaties zijn:

Ooglid verstrakking
Wallen onder de ogen
Onderoogleden verstrakken
Kraaienpootjes verwijderen
Verslapte huid in de hals/nek verstrakken
Rimpels rond de mond & bovenlip verwijderen
Verslapte huid / rimpels in het gezicht
Striae en littekens

 

Huidverjonging

Voor de mooiste resultaten op het gebied van huidverjonging zetten wij de Erbium fractional laser in. Dit is een ablatieve laser die de fibroblasten stimuleert om nieuw collageen in de opperhuid aan te maken. Deze vorm van huidverjonging, die ook wel skin-rejuvenating of huidvernieuwing wordt genoemd, zorgt voor een versteviging en verstrakking van uw huid met als resultaat een jonge en frisse uitstraling. Het is de krachtige huidverjonging laser van deze tijd!

Wanneer u een behoorlijk verouderde huid heeft (of met bijvoorbeeld acne littekens) dient de arts steviger te werken. U ziet er dan ook langer “behandeld” uit, het resultaat is echter ook navenant; Uw huid wordt egaal en krijgt een frisse teint.

Resultaat na de fractional laser

huidverjonging, rimpels, huidverbetering, huidkliniek, pixel, fractional laser, laserbehandeling, erbium, huidvernieuwing, pigmentvlek verwijderen, leiden, den haag, voorschoten, oegstgeest Fractional laser (Pixel) in combinatie met pigmentvlekken verwijderen.

De laserbehandeling
De Erbium YAG 2940 fractional laser is selectief op het water in uw huid. Daardoor is de laser in staat zeer selectief uw bovenste huidlaag te vernieuwen, zonder dat het u pijn doet. Gevoelloos is het niet, maar de algemene opinie is zeker niet dat het pijnlijk is. Het collageen wordt verstevigd, een nieuwe fitte huid verschijnt. Klik hier voor meer informatie.

De fractional laser  behandeling kan variëren van zeer mild tot zeer krachtig (zie onderstaand tussen haakjes).

– Preventief (mild)
– Doffe jonge huid, opkomende craquele rimpeltjes (medium)
– Diepe craquelee rimpeltjes, diepere rimpels (medium+)
– Ernstig verouderde stevige huid (krachtig)
– (Acné) littekens (krachtig+)

Afhankelijk van de diagnose (preventief, mild, behoorlijk of uitgebreid) wordt een behandelplan gemaakt. Dan wordt ook geadviseerd hoeveel behandelingen u nodig heeft. Over het algemeen zijn er 2-4 behandelingen noodzakelijk.

Bekijk hier onze prijslijst.

U kunt online direct een vrijblijvende afspraak plannen wanneer het u uitkomt. De huidverjongende behandelingen bij Kliniek Vrijdag worden uitgevoerd onder de vlag van Huidkliniek De Vliet. Maak een afspraak:

Beschikbare spreekuren

Lees verder:
Huidverjonging 360°
Botox behandeling Katwijk
Filler behandeling
Botox informatie