Fris en fruitig uiterlijk

Tijden veranderen! Veel mensen vinden dat prettig, sommige hebben er moeite mee. Je hebt natuurlijk het kamp ‘vroeger was alles beter’. Hebben deze mensen gelijk? Vroeger was je naaste omgeving vaak ook je sociale omgeving. Toen er auto’s kwamen werd de sociale omgeving ook groter.

Vroeger had je per brief of vaste telefoon (duur) contact met mensen verder weg. Tegenwoordig is het enorm snel met de smartphones, mail en sociale media. Vroeger werkten veel mensen een leven lang bij hetzelfde bedrijf, tegenwoordig worden steeds meer mensen als ZZP’er of op projectbasis ingehuurd. Vroeger droegen oma’s op 50-jarige leeftijd een bloemetjesjurk en hadden het kapsel grijs gepermanent. Tegenwoordig sta je op die leeftijd midden in het leven: Reizen, sporten, uitgaan en carrière zijn trefwoorden welke van toepassing zijn op de huidige 50-er.

In de tijd dat de sociale omgeving dichterbij was en men een leven lang bij hetzelfde bedrijf werkte, had het uiterlijk ook niet de hoogste prioriteit. Veel mensen zijn geboren in een tijd dat het leven minder snel was, maar hebben zich moeten ontwikkelen om zich in deze tijd staande te houden. PC-vaardigheid, sociale media, veranderende sociale omgeving en blijven ontwikkelen en presteren om je zakelijk staande te houden.

Naast het ontwikkelen van vaardigheden en kennis, speelt het uiterlijk een steeds belangrijkere rol. Werkgevers, opdrachtgevers, klanten; ze doen het liefst zaken met iemand die er fit en fruitig uitziet. Fit en fruitig staat synoniem voor verzorgd, modern, gedisciplineerd en ontwikkeld. Naast een geproportioneerd lichaam en modieuze kleding is een fit en fruitig aangezicht van doorslaggevend belang. Rimpels, wallen, hangende oogleden, pigmentvlekken en een ingevallen gezicht: Het kan zijn dat de opdrachtgever / werkgever / klant dat associeert met ‘uitgeblust’.

Veel mensen zijn weemoedig naar vroeger. Ze vinden computers niks, sociale media overbodig en uiterlijkheden ‘interessant doen’. Helaas hebben deze mensen pech. Ze moeten echt met de tijd mee om zich staande te houden.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk behandelingen

U kunt hier onze tarieven nalezen.