Gastenboek

Laat ook uw ervaring achter in het Gastenboek!

Filler en Botox ervaringen

Cosmetische behandelingen zijn steeds beter toegankelijk. Maar hoe weet je nu of een kliniek een goede reputatie heeft? Of een cosmetisch arts goed is? Op deze pagina kunt u verschillende verhalen lezen van onze cliënten.

Bekijk ook de Kliniek Vrijdag cliënt ervaringen op het onafhankelijke platform Feedback Company:

 

Injectables ervaring van Erna Fijne ervaring goede ontvangst prettig personeel.Beveelt u de kliniek aan? Ja
Injectables ervaring van Anoniem (38) Ik kreeg injectables bij kaaklijn en bovenlip. Drs. Den Otter is een angename en rustige arts. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens de geslaagde behandeling. De prikjes zijn echter behoorlijk...Sterke puntengoed bereikbaar, voldoende parkeerruimte, mooie wachtruimte, ziet alles goed verzorgd uit.Verbeterpunten of tipsAlles prima
Botox behandeling ervaring van Frouk (38) Kliniek Vrijdag is voor mij 2x per jaar een pitstop. Voor de zomervakantie en voor de Kerstvakantie. Burcu bepaald wat ik nodig heb. Zij behandeld nooit te veel. Ik vertrouw haar.Mag ik haar een dikke 10 geven?!
Ervaring Luc K. (70) Goede ervaring, correct en professioneelSterke punten Goede en professionele begeleiding
Ervaring met Botox of filler behandeling van Heleen:
Top
Sterke puntenJe wordt afgeremd in je enthousiasme naar meer. Rustig aan... niet meteen alles.
Ervaring met Botox of filler behandeling van Emine (34): Ik kan er alleen maar positief over zijn Sterke punten Een sterk punt was de aandacht tijdens binnen komst heel gastvrij Verbeterpunten of tips Blijf zo door gaan
Ervaring met Botox of filler behandeling van Willem: Na aanleiding van het eerste belletje voor een afspraak snel geholpen. Sterke punten: tijdens de informatie gelijk geholpen , uiteraard n.a.v. een simpele ingreep
Ervaring met Botox en filler behandeling van KB: 
Ik ben heel prettig geholpen in de kliniek. Het resultaat is echt verbluffend mooi. Ik ben zeer tevreden en zou een volgende keer weer voor deze kliniek kiezen.
Sterke puntenKlantvriendelijkheid staat voor op bij deze kliniek. Ik werd zeer snel geholpen en kon ook na kantooruren terecht. Ideaal voor werkende mensen. Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van de kliniek.
Ervaring met Botox en filler behandeling van Anoniem (32):
2e keer langs geweest, prima behandeld
Sterke puntenSnelle afspraak, mail om afspraak aan te kondigen, snel aan de beurt, geen wachttijdenVerbeterpunten of tipsKan er geen direct verzinnen
Ervaring met Botox en filler behandeling van Anoniem: Zeer tevreden over volledige gang van zaken, van intake tot behandeling. Sterke punten: Verzorgd, hygiënisch
Ervaring met Botox en filler behandeling van Martha B. (42) Ik ging me simpelweg storen aan mijn rimpels. Mijn frons, groeven langs mijn neus naar mijn mond, kleine rimpeltjes; daar had ik helemaal geen zin in. Met Drs. Gündoğdu had ik direct een klik. Zij weet heel goed wat ik wil. Nu snap ik hoe iedereen op televisie en in de bladen er goed uit blijft zien.
Ervaring met filler behandeling van Willem N. (58) Goede voorlichting in mijn gevaleerlijkheid viel mij op.Verbeterpunten of tips: niet voor mijn bezoek.
Ervaring met Botox behandeling van Anoniem Professioneel benadering, kon erg snel terecht. Goede informatie voorziening en ik heb prima resultaat (botox fronsrimpel)Eventuele risico's werden goed besproken. Verwachtingen werden in voorgesprek goed gecheckt.
Ervaring met filler behandeling van Rosalina (29) Uitstekend: Goed, prettig geholpenSterke punten Gewoon eerlijk advies gekregen.
Ervaring met Botox behandeling van Anoniem (34): Vriendelijk personeel, hartelijke ontvangst en goed advies ontvangen.

Sterke punten

Vriendelijke medewerkers, hartelijke ontvangst , goede begeleiding
Review ervaring Botox / fillers van Miranda K. Vriendelijk ontvangst, mooie wachtruimte, zeer vriendelijke arts, die je direct op je gemak stelt. 
Review ervaring Botox / fillers van Anoniem Filler behandeling. Positieve ervaring, ben heel tevreden. Duidelijke en praktische informatie verstrekking.Verbeterpunten of tipsIk weet niet of iedereen die open ontvangst ruimte heel prettig vindt
Review ervaring Botox / fillers van Tamara C. Fijn geholpen. Tevreden met het resultaat. Professionele uitstraling, ik voelde serieus genomen.
Review ervaring Botox / fillers van Peter W. (54) Zoals je het zou willen.
Review ervaring Botox / fillers van Petra Vergeer (52) Mooie kliniek, vriendelijk En professioneel personeel
Review ervaring Botox / fillers van Carin van Leeuwen (55) professioneel en bijzonder vriendelijke ontvangst. Daarna gesprek met Burcu over fillers. Duidelijke uitleg, voelde enorm op mijn gemak en begreep de procedure. duidelijke uitleg over fillers en verwachtingen.Sterke puntenduidelijke uitleg en de verwachtingen op lange termijn vwb fillers
Review ervaring Botox / fillers van Yvonne van der S. (55) super team , super behandelingSterke punten persoonlijk contact
Heleen N. (61)Uitstekend.
Celine van de G. (47) Ik kwam voor een ooglidcorrectie bij Broecke clinics. De dokter legde uit dat ik met een ooglidcorrectie helemaal niets zou opschieten. Laagstaande wenkbrauwen en een behoorlijke fronsrimpel zijn het probleem, geen huidoverschot. Door de Botox ontspant mijn frons, en worden de wenkbrauwen iets gelift. Hierdoor is mijn blik open en ontspannen. Nooit gedacht, maar wat een eerlijk advies!
Eva S. Ik had echt helemaal geen lippen. Wanneer ik lachte waren ze helemaal verdwenen, waar ik erg onzeker van werd. Lachen deed ik met een hand voor mijn mond. Mijn ouders en vriendinnen vonden die onzekerheid belachelijk. Ik ben nu 2x bij Kliniek Vrijdag geweest, en voel me er erg goed bij. De filler lost weer op, en ik voel me een tijdje zekerder. Waarom dan niet?
Yasmin K. (39) 5 jaar lang heb ik verschillende klinieken bezocht. Bij sommige had ik een goed gevoel, maar waren erg duur. Bij andere had ik een minder gevoel, en het is ook een keer mis gegaan. Het gesprek met Burcu had ik nog niet meegemaakt, ze vroeg dingen en legde uit, vertelde wat ik kon verwachten...Het advies was ook wat aan mijn huid te laten doen. Heb er een keer voor ggekozen in plaats van botox het kan niet allemaal natuurlijk maar ik moet zeggen dat door de laser mijn huid er veel beter uitziet en nu weer gewoon botox. geen kleine rimpels meer en een pigmentvlek bij mijn neus weggehaald.
Florentine van der K. (44) Jarenlang heb ik fel weerstand geboden tegen botuline toxine producten. Steeds meer vriendinnen gingen regelmatig voor een prikje. Eerlijk gezegd vond ik het belachelijk en eng, maar recent ben ik toch voor gaas gegaan. Met zogenaamde hoofdpijnklachten (echt, haha) ben ik naar de kliniek gegaan voor advies. Ik kon gelijk behandeld worden en heb nu een ontspannen voorhoofd. Het is eigenlijk hypoctiet wel voor een kleurspoeling te gaan, en dure oogschaduw te gebruiken en me van een prikje te distancieren. De dr gaf me een heel goed gevoel en legde alles goed uit. Ik krijg veel complimentjes en reacties, maar niemand legt de link naar de prikjes, vind zelf ook dat ik er uitgeslapener uitzie. Het voelt goed en ziet er goed uit, waarom niet dan?1
Marijke V. (32) Vorig jaar ben ik 28 kilo afgevallen. Ik heb een nieuwe garderobe gekocht, voel me energiek en ben super happy.Alleen mijn buik hangt wat, dat vind ik niet een enorm probleem, dat wordt verbloemd door kleding, en ik stoor me aan mijn ingevallen gezicht. Had echt ingevallen juk benen en wangen. Dr. Gündoğdu heeft heel subtiel mijn wangen behandeld met injectable, wat me een gezonde en fit gezicht geeft. Super de super blij met deze arts!!
Peter D. (60) Duco van den Broecke heeft mij doorgesuurd naar deze kliniek. Ik wilde al jaren lang een ooglid correctie. Dat ging helaas niet, het was een eerlijk verhaal. Nu ben ik van de frons af en is mijn blik meer open.
Maud (34) Ik heb voor Kliniek Vrijdag gekozen omdat ze goed vindbaar zijn. Ben er vriendelijk en professioneel geholpen. Had nog geen ervaring met botox, heb nu een heerlijk ontspannen voorhoofd.

Laat ook uw ervaring achter!