Rimpelbehandeling

Rimpelbehandeling

In de loop van jaren ontstaan rimpels en huidveroudering Dit komt door de afnemende elastine (rekbaarheid) en collageen (stevigheid) van de huid. Wat kunt u daaraan laten doen? Bij de één ontstaan ze op jongere leeftijd dan bij de ander. Ook de hoeveelheid van rimpeltjes en de locatie in het gezicht kan verschillen. Vaak is de oorzaak genetisch (één van uw ouders of opa’s of oma’s had dergelijke klachten), of onder invloed van levensstijl (weinig slaap, stress, roken) of weersomstandigheden (veel in de wind/regen/kou/zon doorgebracht). Overweegt u een rimpelbehandeling?

Rimpels voorkomen Kliniek Vrijdag, rimpelbehandeling Leiden

Belangrijkste behandelingen

Botox behandeling
Filler behandeling
Huidverbetering
Rimpels voorkomen

Er is niet één absolute behandelmethode. Een rimpelbehandeling is bij iedereen anders. Het is belangrijk dat er een goede diagnose gesteld wordt. Bij sommige mensen volstaat een huidbehandeling (peeling of laserbehandeling) de ander heeft volume nodig onder de huid (rimpelvullers) een derde verbeterd al enorm door de spieren te laten ontspannen (Botuline toxine) en een vierde heeft behoefte aan collageen versteviging.

Iedere behandelmethode heeft andere voor- en nadelen. Ieder gezicht is uniek, iedere vraagstalling is uniek. Graag nodigen wij u uit voor een kosteloos intakegesprek. Onze cosmetisch arts geeft u vrijblijvend behandeladvies.

Maak een afspraak
Lees verder:
Botox behandeling
Fillers behandeling
Fractional laser behandeling