Gezichtsbehandeling en voorkomen van rimpels

In de loop der jaren ontstaan bij iedereen rimpels en treedt huidveroudering op. Dit komt door de afnemende elastine (rekbaarheid) en collageen (stevigheid) van de huid. Wat kun je daaraan doen?

Bij de één ontstaan rimpels op jongere leeftijd dan bij de ander. Ook de hoeveelheid van rimpeltjes en de locatie in het gezicht kan verschillen. Vaak is de oorzaak genetisch (één van je ouders of opa’s of oma’s had al dergelijke klachten), of onder invloed van levensstijl (weinig slaap, stress, roken) of weersomstandigheden (veel in de wind/regen/kou/zon doorgebracht). Overweeg je een anti-rimpelbehandeling?

Voorkomen rimpels voorhoofd

Belangrijkste behandelingen

Botox behandeling
Filler behandeling
Huidverbetering
Rimpels voorkomen

Er is niet één ‘beste behandelmethode’. Een rimpelbehandeling is bij iedereen anders. Het is belangrijk dat er een goede diagnose gesteld wordt. Bij sommige mensen volstaat een huidbehandeling (peeling of laserbehandeling) de ander heeft volume nodig onder de huid (rimpelvullers) een derde verbetert al enorm door de spieren te laten ontspannen (Botox) en een vierde heeft het meest aan collageen versteviging.

Iedere behandelmethode heeft andere voor- en nadelen. Ieder gezicht is uniek, iedere vraagstelling is uniek. Graag nodigen wij je uit voor een kosteloos intakegesprek. Onze cosmetisch arts geeft je dan een vrijblijvend behandeladvies.

Wil je weten wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk behandelingen

Je kunt hier onze tarieven nalezen.