Gummy smile

Lachen is heel belangrijk. Mensen lachen ook graag. Sommige mensen lachen altijd bewust. Even een hand voor de mond, even wegkijken. Lachen stimuleert de aanmaak van endorfine en dopamine in de hersenen en werkt stress verlagend. Lachen kun je dus maar het beste zo veel mogelijk doen. Daarom is het ook prettig om een mooie lach te hebben waar je zelf tevreden mee bent.

Wat is een Gummy smile?

Sommige mensen hebben last van een sterk omhoog trekkende bovenlip waardoor het tandvlees zichtbaar wordt. Met Botuline toxine (Botox, Bocouture, Azzalure) kunnen spiertjes worden verzwakt die de lip te ver naar boven trekken zodat er minder tandvlees zichtbaar wordt en de oorspronkelijke dikte van de bovenlip behouden blijft tijdens het lachen. Zo krijg je weer een mooie lach waarbij het tandvlees niet zichtbaar is. Het is een behandeling waar iedereen enorm blij mee is, men durft weer spontaan te lachen!

Een tandvlees glimlach wordt ook vaak Gummy Smile genoemd. Tandvlees (“gum” in het Engels) tijdens het lachen zichtbaar is. Daar kan middels een simpele injectable behandeling verandering in worden gebracht.

Alle informatie op onze website staat tot uw beschikking. Indien u vragen heeft kunt u ons te allen tijde bereiken op 088-0042701. Online kunt u een intakegesprek afspreken met de specialist die u wenst via onderstaande button.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk behandelingen

U kunt hier onze tarieven nalezen.