Hals en decolleté verjonging

Waarom hals en decolleté verjonging?

De hals en het decolleté zijn gebieden waar tekenen van veroudering goed zichtbaar is. Dat komt enerzijds doordat deze huid erg dun is, en bij verlies aan de eiwitten, collageen en elastine snelt tekent. Anderzijds komt dat door de kwetsbaarheid aan invloeden van buitenaf. Veel mensen storen zich aan de verslapte huid, craquelee lijntjes en rimpeltjes.

Verstrakking van hals en decolleté?

Het hals en decolleté gebied is een van de gebieden waarin Kliniek Vrijdag zich zichtbaar kan onderscheiden. De samenwerking tussen onze ervaren Plastisch Chirurg, Cosmetisch Arts en Huidtherapeute is erg belangrijk.

Kliniek Vrijdag is één van de eerste klinieken die met de innovatieve Plasmage huidverstrakking werkt. Deze behandeling verwijderd effectief verslapte huid. Lees hier meer over Plasma behandeling Leiden.

Wanneer de huid is verslapt kan ook de Clearlift 1064 QS worden geadviseerd. Deze laser beschadigd de huid niet, maar versterkt het collageen. De huid wordt sterker en verstrakt.

Bij veel vrouwen is er ook sprake van pigmentschade. Met onze specifieke pigmentlaser kunnen deze vlekken worden verwijderd.

Onze ervaren cosmetisch arts adviseert u welke behandeling voor u het beste resultaat zal geven.

Resultaat van uw decolleté verjonging?

Het resultaat van uw behandeling is afhankelijk van uw uitgangssituatie; in welke mate is er verstrakking nodig? In welke mate mist uw huid volume of hydratatie? Aan de hand van uw wens wordt tijdens een vrijblijvend consult een verwachtingspatroon geschetst. Aan het gestelde verwachtingspatroon wordt minimaal voldaan.

agenda

Waarom Kliniek Vrijdag?

Gespecialiseerde kliniek
Onafhankelijk advies passend bij uw diagnose
Plastisch Chirurg, Cosmetisch Arts en Huidtherapeut werken samen
Geen wachtlijsten
Elke week een avond en een weekend spreekuur

Lees verder:

Prijslijst
Botox behandeling
Fillers behandeling
Fractional laser behandeling

decolleté verjonging