Huidverjonging laser

Verslapt uw huid?

Wij zetten de klok van uw huid terug. Uw huid weer jong en fris!

Op een dag is het daar; u ziet er ouder uit dan u zich voelt. Een slappe huid of een slapper wordende huid is vaak een teken van huidveroudering. De huid wordt dunner en er ontstaan rimpels. Overweeg een behandeling bij Kliniek Vrijdag. Onze cosmetisch artsen hebben verstand van mooi oud worden.

Tekenen van slapper wordende huid

De huid verslapt als eerste rond de ogen en in de hals.

Huidveroudering bij de ogen
Huidveroudering laat zich vaak als eerste zien rond de ogen. Wanneer er huidoverschot ontstaat, gaan de bovenoogleden wat hangen en ontstaan aan de onderkant wallen. Aan de zijkanten ontstaan kraaienpootjes.

Kliniek Vrijdag heeft meerdere behandelmogelijkheden tegen een verslapte huid.

  1. Bij beginnende huidverslapping kunnen we het beste met de Erbium YAG 2940 eventueel in combinatie met de Clearlift 1064 Q.
  2. Er kan ook worden gekozen voor een Plasmage behandeling. Deze innovatieve technologie verstrakt verslapte huid effectief zonder operatie. Lees verder over Plasmage ooglid verstrakking.
  3. Wanneer er sprake is van veel huidoverschot bij de boven- of onderoogleden kan een ooglidcorrectie bij onze collega’s van VandenBroecke Kliniek uitkomst bieden.

Huidveroudering van de hals
Omdat de huid van de hals dunner is dan die van uw gezicht, veroudert deze vaak sneller. De huid kan slapper worden en gaan hangen  en er kunnen plooien ontstaan. Kliniek Vrijdag is één van de eerste klinieken in Nederland die met de innovatieve Plasmage werkt. Het verslapte nek / hals is een dankbare Plasmage behandeling. De huid is daar dun, deze kan effectief worden verstrakt. Dit zorgt voor een mooi resultaat! Lees verder over Plasmage behandeling Leiden.

Een andere optie is de Clearlift 1064 QS laser in. Deze laser zorgt ervoor dat de huid sterker wordt en het collageen wordt verstevigd.

Voor andere indicaties van huidverjonging zetten wij de Erbium fractional laser in. Dit is een huidverjonging laser die die de bovenste huidlaag verstrakt en vernieuwt. Rimpels en craquelé verdwijnen. Deze laser wordt vaak gecombineerd met de Clearlift 1064 QS. Deze laser versterkt en verstevigd het collageen en de fibroblasten.

Deze vorm van huidverjonging, die ook wel skin-rejuvenating of huidvernieuwing wordt genoemd, zorgt voor een versteviging en verbetering van uw huid met als resultaat een jonge en frisse uitstraling. Het is de krachtige huidverjonging laser van deze tijd!

Onze ervaren cosmetisch artsen zullen adviseren met welke behandeling het beste resultaat kan worden behaald.

Behandelen van slapper wordende huid

Huidveroudering toont zich bij iedereen anders. Indien de huid wat dof wordt, wat slapper, kleine rimpeltjes beginnen te tonen, dan is de fractional laser de beste behandelmethode. Huidveroudering kan zich ook tonen met pigmentvlekken. Een goed voorbeeld van een voor en na foto is:

rimpels laseren, erbium yag laser, voor na foto fractional laser, huidverjonging laser, gefractioneerde laser, ablatieve laserbehandeling voor en na

Lees hier meer informatie over het verwijderen van pigmentvlekken.

Welk resultaat kan ik van een fractional laserbehandeling verwachten?

Afhankelijk van de staat van de te behandelen huid kan aanzienlijke huidverjonging gerealiseerd worden. Het resultaat van de behandeling is al kort na de behandeling zichtbaar. De structuur van uw huid zal aanzienlijk verbeteren en zal zijn egale teint en uitstraling terug krijgen. Rimpeltjes en fijne lijntjes zullen aanzienlijk verminderen; U straalt weer!

Op welke gebieden kan de fractional laser ingezet worden?

De gefractioneerde laser wordt ingezet voor de behandeling van het gezicht, de hals, het decolleté en de handen, maar kan ook plaatselijk ingezet worden, zoals bij (acne) littekens, rimpeltjes rond de mond of ogen.

Voor wie is de huidverjonging laser geschikt?

De Erbium behandeling is met name geschikt voor de 35+ huid die een matige tot aanzienlijke huidveroudering vertoont. De behandeling is niet geschikt voor mensen met een donkere huid vanwege de hoeveelheid pigment die zich in de huid bevindt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de staat van uw huid en het gewenste resultaat. Wij houden ongeveer 3 tot 5 behandelingen aan en bespreken dit met u tijdens het gratis intakegesprek. Tijdens het intake gesprek wordt ook de tijd tussen de behandelingen afgestemd om het beste resultaat te kunnen behalen.

Zijn er risico’s verbonden aan de laserbehandeling?
Voordat behandeld wordt, vindt er altijd een uitgebreide intake plaats. Deze intake wordt gebruikt om uw huid te analyseren en de contra-indicaties met u te bespreken om risico’s uit te kunnen sluiten. Tijdens de intake wordt de behandeling en het resultaat dat u kunt verwachten, uitvoerig met u besproken.

Erbium fractionallaser versus CO2 lasers
Bij een behandeling met de fractional laser die wij gebruiken, wordt een laserstraal gefractioneerd in meerdere dunne straaltjes. Hiermee worden minuscule gaatjes (pixels) in de huid geschoten van zo’n 300nm diep. Het voordeel van de Erbium laser, ten opzichte van de conventionele CO2 lasers, is dat de omliggende huid intact blijft en dat dit gezonde weefsel het genezingsproces enorm versnelt. Bij CO2 lasers ontstaat er thermische schade en carbonisatie, de hersteltijd daarom vele malen langer.

De beste behandelintensiteit
Om goede resultaten met de pixelbehandeling te behalen is het vaststellen van de juiste behandelintensiteit van groot belang. Een hoge intensiteit leidt namelijk niet automatisch tot de beste resultaten. De juiste intensiteit wordt bepaald op basis van een huidanalyse en het consult dat altijd voor de behandeling plaatsvindt. De behandelintensiteit van de Erbium Pixellaser die wij gebruiken, kunnen we heel nauwkeurig afstellen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en om de veiligheid van de behandeling te waarborgen. Het is daarom belangrijk om door een ervaren huidtherapeute te worden behandeld.

Huidverjonging gezicht, fractional laser, peeling

Fractional laser behandeling voor een nieuwe jonge huid.

Wat is de hersteltijd van de huid ?
De zogenaamde “downtime” of hersteltijd is kort en beperkt zich tot 2-5 dagen en is hiermee aanzienlijk korter dan bijvoorbeeld de CO2-lasers, die voorheen werden gebruikt voor dit soort behandelingen.

Na de behandeling voelt de huid warm aan en kunt u uw huid eventueel met vochtige kompressen koelen. Een dag na de behandeling zal het behandelde gebied wat gezwollen en rood zijn. De huid is op deze plaats bedekt met kleine korstjes en zal droog aanvoelen. De zwelling en de roodheid zal met enkele dagen sterk afnemen en na 3 dagen zullen ook de korstjes en de eventuele zwellingen sterk zijn verminderd.

Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling ?
Uw huid zal de eerste dagen droog aanvoelen. Voor deze eerste dagen krijgt u van onze huidlaserspecialist een vette crème mee om uw huid te verzorgen.
Omdat het huidverjongingsproces tot wel 2 maanden na de behandeling kan doorgaan, is het belangrijk deze periode 2 maal per dag een factor 30 (sunblock) aan te brengen. U dient deze periode overmatige blootstelling van de zon te vermijden.

Tarieven Erbium fractional behandelingen
Wij doen niet mee met Groupon acties waarbij laserbehandelingen met bizarre kortingen worden aangeboden. Het blijft voor de meeste consumenten lastig om de kwaliteit van laser/arts/kliniek te vergelijken. Wij nemen uw huid serieus en gaan voor kwaliteit. Bij ons krijgt u altijd scherpe en eerlijke prijzen. Bekijk hier onze tarieven van de Erbium fractional behandeling.

Voor advies kunt u altijd een vrijblijvend intakegesprek plannen. Bekijk hiervoor online de beschikbare

Spreekuren

Lees verder:
Botox behandeling
Filler behandeling
Rimpels verwijderen
Bovenlip