Huidverjonging Leiden

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. Dit proces is bij iedereen anders. De wens om mooi oud te worden delen we allemaal. Kliniek Vrijdag heeft een uniek arsenaal aan hoogwaardige Botox, fillerpeeling.

Kliniek Vrijdag heeft een kennisvideo gepubliceerd over de kenmerken van huidveroudering, de behandelmogelijkheden voor huidverjonging en welk resultaat haalbaar is.

Iedereen krijgt vroeg of laat last van een verouderde huid. Bij veel mensen stoort dat. Rimpels, pigmentvlekken, couperose, oneffenheden, craquelé lijntjes en een dunner wordende huid storen het vaakst. Kliniek Vrijdag biedt de beste cosmetisch specialisten, apparatuur en behandelingen voor een optimaal resultaat.

Meest voorkomende huidveroudering

Slappe huid
Doffe huid
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpels

Onze cosmetisch artsen geven u informatie over de voor u meest geschikte behandeling. Bij iedereen toont de veroudering op een andere manier, maar meestal is het wel een combinatie van factoren. Daarvoor hebben onze huidtherapeuten Huidverjonging 360° opgesteld:

Huidverjonging Leiden 360°

Op basis van onze ervaring hebben wij een effectieve behandelcombinatie samengesteld, die een duurzaam effect voor ogen heeft: Huidverjonging 360°. Huidverjonging 360° verbetert alle storende kenmerken: rimpels, pigmentvlekken, couperose, oneffenheden en een dunner wordende huid. In een persoonlijk consult worden uw klachten en vragen beantwoord, en wordt een behandelplan op maat gemaakt.

rimpels laseren, erbium yag laser, voor na foto fractional laser, gefractioneerde laser, ablatieve laserbehandeling voor en na, huidverjonging Leiden

Huidverjonging 360° is een stappenplan:

1) Verwijderen van klachten
2) Verbeteren van de huidkwaliteit
3) Onderhouden van de fitte huid

1) Verwijderen van Couperose / pigmentvlekken / kleur oneffenheden
Een egale teint is een kenmerk van een fitte huid. Wij hebben enkele medische huidlasers, die veilig en effectief de couperose / roodheid / vlekjes verwijderd.
Hoe vaak 2-3 x
Interval Om de 4 weken
Bijwerkingen Eventueel roodheid gedurende de eerste 2-3 dagen
Resultaat Een frisse, fitte en jeugdige huid, met een egale teint

2) Verbeteren: Rimpels, lijntjes, littekens, doffe teint zijn verleden tijd
Met de gefractioneerde Erbium YAG 2940 laser wordt de bovenste huidlaag vernieuwd. De teint en doorbloeding verbeteren, het collageen wordt gestimuleerd en sterker.
Hoe vaak 4x
Interval Om de 4 weken >gelijktijdig met stap 1
Bijwerkingen Afhankelijk van de mate van veroudering van milde roodheid (1-3 dagen) tot kleine korstjes (4-7 dagen)
Resultaat Een nieuwe huid verschijnt, collageen wordt verstevigt, een frisse teint en goede huidkwaliteit ontstaan

3) Onderhouden van de gezonde huid
De veroudering gaat natuurlijk door. Die kunnen we niet tot stoppen. Wel kunnen we de egale teint en collageen onderhouden. Vlekjes en oneffenheden blijven weg, de huidkwaliteit blijft optimaal.
Interval Iedere 3 maanden
Bijwerkingen Afhankelijk van de besproken en benodigde behandeling
Resultaat De huid blijft fris en fit.

Dit traject kan afhankelijk van uw huid iedere 1,5 a 2 jaar worden herhaald.

Prijs Huidverjonging 360°
Iedereen veroudert anders. Tijdens een gratis consult krijg je individueel behandeladvies.

Consult Huidverjonging 360°

Wilt u meer informatie over de geschikte behandeling voor uw huid? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek krijgt u representatieve voor / na foto’s te zien van een behandeling.

U kunt via onderstaande button een afspraak maken in een beschikbaar spreekuur.