Huidverjonging Leiden

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. Dit proces verloopt echter bij iedereen anders. Kliniek Vrijdag heeft een uniek arsenaal aan hoogwaardige behandelingen met Botox, fillerspeelings.

In bijgaande video meer uitleg over de kenmerken van huidveroudering, de behandelmogelijkheden voor huidverjonging en welke resultaten voor u haalbaar zijn.

Iedereen krijgt vroeg of laat last van een verouderde huid. Bij veel mensen stoort dat. Rimpels, pigmentvlekken, couperose, oneffenheden, craquelé lijntjes en een dunner wordende huid. Kliniek Vrijdag in Leiden biedt de beste cosmetisch specialisten, apparatuur en behandelingen om deze huidveroudering tegen te gaan.

Meest voorkomende huidveroudering

Slappe huid
Doffe huid
Couperose
Pigmentvlekken
Rimpels

Onze cosmetisch artsen geven u informatie de meest geschikte behandeling voor u. Bij iedereen toont de veroudering op een andere manier en meestal is het een combinatie van factoren. Hiervoor of liever gezegd tegen, hebben onze huidtherapeuten Huidverjonging 360° opgesteld:

Huidverjonging Leiden 360°

Op basis van onze ervaring hebben wij een effectieve behandelcombinatie samengesteld, die een duurzaam effect voor ogen heeft: Huidverjonging 360°. Dit verbetert alle storende kenmerken: rimpels, pigmentvlekken, couperose, oneffenheden en een dunner wordende huid. In een persoonlijk consult worden uw klachten besproken en vragen beantwoord. Vervolgens wordt een behandelplan op maat gemaakt.

rimpels laseren, erbium yag laser, voor na foto fractional laser, gefractioneerde laser, ablatieve laserbehandeling voor en na, huidverjonging Leiden

Huidverjonging 360° is een stappenplan:

1) Verwijderen van klachten
2) Verbeteren van de huidkwaliteit
3) Onderhouden van de huid

1) Verwijderen van Couperose / pigmentvlekken / kleur oneffenheden
Een egale teint is een kenmerk van een gezonde huid. Wij hebben enkele medische huidlasers die veilig en effectief de couperose / roodheid / vlekjes verwijderd.
Hoe vaak 2-3 x
Interval Om de 4 weken
Bijwerkingen Eventueel roodheid gedurende de eerste 2-3 dagen
Resultaat Een frisse, fitte en jeugdige huid, met een egale teint

2) Verbeteren: Rimpels, lijntjes, littekens, doffe teint zijn verleden tijd
Met de gefractioneerde Erbium YAG 2940 laser wordt de bovenste huidlaag vernieuwd. De teint en doorbloeding verbeteren en het collageen wordt gestimuleerd en sterker.
Hoe vaak 4x
Interval Om de 4 weken >gelijktijdig met stap 1
Bijwerkingen Afhankelijk van de mate van veroudering van milde roodheid (1-3 dagen) tot kleine korstjes (4-7 dagen)
Resultaat Een nieuwe huid verschijnt, collageen wordt verstevigd, een frisse teint en goede huidkwaliteit ontstaan

3) Onderhouden van de gezonde huid
De veroudering gaat altijd door, die kunnen we niet stoppen. Wel kunnen we de teint en collageen onderhouden. Vlekjes en oneffenheden blijven weg, de huidkwaliteit blijft optimaal.
Interval Iedere 3 maanden
Bijwerkingen Afhankelijk van de besproken en benodigde behandeling
Resultaat De huid blijft fris en fit

Dit traject kan afhankelijk van uw huid iedere 1,5 à 2 jaar worden herhaald.

Prijs Huidverjonging 360°
Iedereen veroudert anders. Tijdens een gratis consult krijgt u uw individuele behandeladvies.

Consult Huidverjonging 360°

Wilt u meer informatie over de geschikte behandeling voor uw huid? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek krijgt u representatieve voor-en-na foto’s te zien van een behandeling in Leiden.

U kunt via onderstaande button een afspraak maken in een beschikbaar spreekuur.