Huidverjonging

Huidverjonging

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. Dit proces is bij iedereen anders. De wens om mooi oud te worden delen we allemaal. Kliniek Vrijdag heeft een uniek arsenaal aan hoogwaardige Botox, filler, peeling & laserbehandelingen.
Kliniek Vrijdag heeft een kennisvideo gepubliceerd over de kenmerken van huidveroudering, de behandelmogelijkheden voor huidverjonging en welk resultaat haalbaar is.

Effectieve huidverbetering

Op een dag is het daar; u ziet er ouder uit dan u zich voelt. Je gezicht is je visitekaartje, je wilt er toch fit en representatief uitzien. Daarnaast is het fijn om er gewoon goed uit te zien. Mooi oud worden is het doel!

rimpels laseren, erbium yag laser, voor na foto fractional laser, huidverjonging laser, gefractioneerde laser, ablatieve laserbehandeling voor en naOnze cosmetisch artsen streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat en geven een full-face advies. Ze zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en klachten. Ze kijken niet alleen naar één bepaald aandachtsgebied, maar zoeken naar de juiste verhoudingen in je gezicht. Want hoe komt het eigenlijk dat het ene gezicht ouder oogt dan het andere?

 

Plasmage behandeling

Plasmage huidverstrakking is erg populair tegenwoordig. Huidverslapping kan zonder operatie effectief worden behandeld. De populairste behandelingen zijn:

Ooglid verstrakking
Wallen onder de ogen
Onderoogleden verstrakken
Kraaienpootjes verwijderen
Verslapte huid in de hals/nek verstrakken
Rimpels rond de mond & bovenlip verwijderen
Verslapte huid / rimpels in het gezicht
Striae en littekens

Huidverjonging bij Kliniek Vrijdag in leiden

Stoor je je aan de slappere huid? Aan pigmentvlekken of rimpels?

Onderstaande behandelingen voeren wij dagelijks uit, honderden keren per maand. Het niveau van behandelen en de cliënttevredenheid is erg hoog.

Injectables

Peeling

 

Laserbehandelingen

Fronsrimpels Huidverbetering Verslapte huid
Kraaienpootjes Fruitzuur peeling Huidvernieuwing
Voorhoofdsrimpels Chemische peeling Pigmentvlekken
Wallen onder de ogen / donkere kringen Couperose
Volume jukbeenderen Handverjonging
Rimpelbehandeling Hals- en decolleté verjonging
Ingevallen wangen Huidtherapie
Kin & kaaklijn
Neusbehandeling
Neuslippenplooi
Lippen
Medische behandelingen

U kunt telefonisch via 088-0042701 en online een afspraak maken. Één van onze ervaren cosmetisch specialisten geeft u vrijblijvend en informatief advies.

Afspraak maken

Lees verder:
Botox behandeling
Filler behandeling
Rimpels verwijderen
Bovenlip