Huidvernieuwing

Huidvernieuwing Erbium fractionallaser

Wij zetten de klok van uw huid terug!

Op een dag is het daar; u ziet er ouder uit dan u zich voelt. Voor de mooiste resultaten op het gebied van huidverjonging zetten wij de Erbium fractionallaser in. Dit is een ablatieve gefractioneerde laser die de fibroblasten stimuleert om nieuw collageen in de opperhuid aan te maken. Deze vorm van huidverjonging, die ook wel skin-rejuvenating of huidvernieuwing wordt genoemd, zorgt voor een versteviging en verstrakking van uw huid met als resultaat een jonge en frisse uitstraling. Het is de krachtige huidverjonging laser van deze tijd!

Wat is het resultaat dat ik kan verwachten van de fractional Erbium laser?

Afhankelijk van de staat van de te behandelen huid kan aanzienlijke huidverjonging gerealiseerd worden. Het resultaat van de behandeling is al kort na de behandeling zichtbaar. De structuur van uw huid zal aanzienlijk verbeteren en zal zijn egale teint en uitstraling terug krijgen. Rimpeltjes en fijne lijntjes zullen aanzienlijk verminderen; U straalt weer!

Neuslippen plooi naso labial plooi, filler behandeling neuslippenplooi inejctables
Combinatiebehandeling fillers / fractional laser

rimpels laseren, erbium yag laser, voor na foto fractional laser, gefractioneerde laser, ablatieve laserbehandeling voor en na
Combinatiebehandeling fractional laser / pigmentvlekken verwijderen

Op welke gebieden kan de fractionallaser ingezet worden?

De gefractioneerde laser wordt ingezet voor de behandeling van het gezicht, de hals, het decolleté en de handen, maar kan ook plaatselijk ingezet worden, zoals bij (acne) littekens, rimpeltjes rond de mond of ogen.

Voor wie is de fractional laserbehandeling geschikt?

De Erbium behandeling is met name geschikt voor de 40+ huid die een matige tot aanzienlijke huidveroudering vertoont. De behandeling is niet geschikt voor mensen met een donkere huid vanwege de hoeveelheid pigment die zich in de huid bevindt.

Hoeveel behandelingen met de ablatieve laser heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de staat van uw huid en het gewenste resultaat. Wij houden ongeveer 3 tot 5 behandelingen aan en bespreken dit met u tijdens het gratis intakegesprek. Tijdens het intake gesprek wordt ook de tijd tussen de behandelingen afgestemd om het beste resultaat te kunnen behalen.

Zijn er risico’s verbonden aan de laserbehandeling?

Voordat er wordt behandeld, vindt er altijd een uitgebreide intake plaats. Deze intake wordt gebruikt om uw huid te analyseren en de contra-indicaties met u te bespreken om risico’s uit te kunnen sluiten. Tijdens de intake wordt de behandeling en het resultaat dat u kunt verwachten, uitvoerig met u besproken.

Erbium fractionallaser versus CO2 lasers

Bij een behandeling met de fractional laser die wij gebruiken, wordt een laserstraal gefractioneerd in meerdere dunne straaltjes. Hiermee worden minuscule gaatjes (pixels) in de huid geschoten van zo’n 300nm diep. Het voordeel van de Erbium laser, ten opzichte van de conventionele CO2 lasers, is dat de omliggende huid intact blijft en dat dit gezonde weefsel het genezingsproces enorm versnelt. Bij CO2 lasers ontstaat er thermische schade en carbonisatie, de hersteltijd daarom vele malen langer.

De beste behandelintensiteit
Om goede resultaten met de pixelbehandeling te behalen is het vaststellen van de juiste behandelintensiteit van groot belang. Een hoge intensiteit leidt namelijk niet automatisch tot de beste resultaten. De juiste intensiteit wordt bepaald op basis van een huidanalyse en het consult dat altijd voor de behandeling plaatsvindt. De behandelintensiteit van de Erbium Pixellaser die wij gebruiken, kunnen we heel nauwkeurig afstellen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en om de veiligheid van de behandeling te waarborgen. Het is daarom belangrijk om door een ervaren huidtherapeute te worden behandeld.

Wat is de hersteltijd van de huid?

De zogenaamde “downtime” of hersteltijd is kort en beperkt zich tot 2-5 dagen en is hiermee aanzienlijk korter dan bijvoorbeeld de CO2-lasers, die voorheen werden gebruikt voor dit soort behandelingen.

Na de behandeling voelt de huid warm aan en kunt u uw huid eventueel met vochtige kompressen koelen. Een dag na de behandeling zal het behandelde gebied wat gezwollen en rood zijn. De huid is op deze plaats bedekt met kleine korstjes en zal droog aanvoelen. De zwelling en de roodheid zal met enkele dagen sterk afnemen en na 3 dagen zullen ook de korstjes en de eventuele zwellingen sterk zijn verminderd.

Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?

Uw huid zal de eerste dagen droog aanvoelen. Voor deze eerste dagen krijgt u van onze huidlaserspecialist een vette crème mee om uw huid te verzorgen.
Omdat het huidverjongingsproces tot wel 2 maanden na de behandeling kan doorgaan, is het belangrijk deze periode 2 maal per dag een factor 30 (sunblock) aan te brengen. U dient deze periode overmatige blootstelling van de zon te vermijden.

Tarieven Erbium fractional behandelingen

Wij doen niet mee met Groupon acties waarbij laserbehandelingen met bizarre kortingen worden aangeboden. Wij nemen uw huid serieus en gaan voor kwaliteit. Bij ons krijgt u altijd scherpe en eerlijke prijzen. Bekijk hier onze tarieven van de Erbium fractional behandeling.

Voor advies kunt u altijd een vrijblijvend intakegesprek plannen. De huidverjongende behandelingen bij Kliniek Vrijdag worden uitgevoerd onder de vlag van Huidkliniek De Vliet. U kunt ook op deze website een vrijblijvende afspraak inplannen. Bekijk hiervoor online de beschikbare

Spreekuren

Lees meer informatie over
Botox behandeling Voorschoten
Wallen onder de ogen
Fronsrimpel behandeling
Korting Botox