Rimpels & lijnen

Rimpels & lijnen

Rimpels ontstaan door verschillende oorzaken; leefpatroon (eten, drinken, roken, stress, onder invloed van weersomstandigheden, of gewoon genetisch bepaald). Het gevolg is in alle gevallen dat door het afnemende collageen het volume van de huid afneemt, en door de afnemende elasticiteit ook de veerkracht en herstellend vermogen beperkt. Er ontstaat rimpels en/of huidveroudering.

Iedereen veroudert anders. Iedereen stoort zich ook aan andere kenmerken. In dit artikel bespreken wij wat u kunt doen aan rimpels en lijnen ten gevolge van huidveroudering.

Huidverjonging Leiden, rimpelsRimpels

Wanneer de huid slapper en dunner wordt kunt u voor verschillende behandelingen kiezen. U kunt er voor kiezen de huid weer volume te geven met fillers. Hiermee creëert u weer volume onder uw huid waardoor uw huid minder slap lijkt.

Ook kunt u ervoor kiezen rimpels niet meer te activeren. Met Botox ontspannen de spieren die rimpels veroorzaken. Hierdoor ziet uw huid er ontspannen uit.

U kunt uw huid ook verbeteren met een laserbehandeling. De huid kan verbeteren door collageen aan te maken en de huid verstrakt door de bovenste huidlaag te vernieuwen.Deze behandeling kan worden uitgevoerd met een gefractioneerde Erbium laser. Dit is een exclusieve dermatologische laser waarover niet veel praktijken in Nederland beschikken. Wanneer u kiest voor een laserbehandeling kunnen pigmentvlekken en andere oneffenheden ook worden verwijderd.

Uw cosmetisch arts kan tijdens een vrijblijvend consult beoordelen met welke behandeling u het meest geholpen bent; Botox, fillers of een laserbehandeling.

De laserbehandeling

De Erbium YAG 2940 fractional laser is zeer selectief op water in uw huid. Daardoor is de laser in staat zeer selectief uw bovenste huidlaag te vernieuwen, zonder dat het u pijn doet. Gevoelloos is het niet, maar de algemene opinie is zeker niet dat het pijnlijk is. Het collageen wordt verstevigd, een nieuwe fitte huid verschijnt. Klik hier voor meer informatie.

Met de Clearlift 1064 wordt de bovenste huidlaag niet beschadigt. Deze laser verbetert de huidkwaliteit in de diepte; het collageen wordt steviger. De Clearlift is een lunchtime treatment. Je hebt er geen downtime (huidbeschadiging of blauwe plekken) van. Het is een onderhoudende behandeling die je eigenlijk structureel 2x per jaar moet doen voor langdurig onderhoud. Lees hier meer over de Clearlift.

Vrijblijvend consult

U kunt telefonisch een afspraak maken via 088-0042701. Ook kunt u online een afspraak maken wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken

Lees verder:
Botox behandeling
Fillers behandeling
Mooie lippen