Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over onze kliniek

 

Waarom zou ik voor Kliniek Vrijdag kiezen?

Gespecialiseerde kliniek
Ervaren cosmetisch artsen
Alleen de beste en veilige Botox en fillers
Cosmetisch artsen zijn ook werkzaam in de ziekenhuizen in Leiden
Scherpe tarieven
Veel vaste clienten, met mooie en dankbare recensies
Goede en stabiele reputatie

Wanneer zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur, en tijdens avond en weekend spreekuren. Na een behandeling zijn we 24-uur per dag bereikbaar. Daar krijgt u een formulier over mee.

Hoe lang blijft het resultaat van een behandeling?

Dat verschilt van persoon tot persoon en van behandeling tot behandeling. Alle Botox en filler behandelingen zijn tijdelijk.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Er worden voor de behandeling en voor de controle altijd foto’s gemaakt zodat je het resultaat samen met de arts goed kunt vergelijken. Deze foto’s komen in je dossier. In de behandelkamer wordt je huid gedesinfecteerd en kun je eventueel plaatselijk verdoofd worden. Voor de behandeling wordt heel precies aangetekend waar de filler wordt aangebracht; en na de behandeling wordt er druk toegepast om blauwe plekjes zoveel mogelijk te voorkomen.

De behandeling zelf duurt ca. 15 tot 20 minuten. Wanneer er meerdere zones worden behandeld of bij een uitgebreide behandeling kan het oplopen tot een uur. Onze cosmetisch arts brengt de fillers met een ultradunne canule net onder het huidoppervlak in. Zeer oppervlakkig voor fijne lijntjes en iets dieper voor de grotere rimpels en plooien of volume herstel. Ook een behandeling met botuline toxine is maatwerk en varieert daarmee in het aantal van één tot meerdere kleine prikjes om het spiertje dat de rimpel veroorzaakt te ontspannen.

Mag ik na een behandeling naar de sauna of schoonheidsspecialiste?

Een sauna bezoek raden we de eerste 2 dagen af. De eerste 2 weken na een behandeling met fillers raden wij de volgende behandelingen in het behandelde gebied af: Peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laser en bindweefselmassages.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Hoewel fillers en botox beide injectables zijn die tegen rimpels en huidveroudering worden gebruikt, verschillen ze enorm. Botox is een stof die de spier in een gebied stillegt. Het is geschikt voor mimische rimpels, bijvoorbeeld de fronsrimpel op uw voorhoofd. Door veelvuldig aanspannen kan hier een rimpel ontstaan. Botox werkt preventief en zorgt bij een bestaande rimpel dat hij niet dieper wordt. Heeft u al rimpels die u wilt verwijderen? Dan kiest u voor een filler, een injectie vult de rimpels op. Een combinatie van botox en fillers is ook mogelijk. Tijdens een intakegesprek worden de mogelijkheden uitgelegd.

Lees hier de 10 meest gestelde vragen over een Botox behandeling.

Waarom is Kliniek Vrijdag zo goedkoop?

Kliniek Vrijdag is gespecialiseerd in behandelingen met fillers, Botox en huidverjonging. Dit betekent dat de kliniek behoorlijk groot kan inkopen. Daarnaast werkt de kliniek met ervaren cosmetisch artsen die ook in het ziekenhuis in Leiden werken. Daardoor kan de kliniek doelgericht en kwalitatief werken.

Gaan mijn wensen altijd in vervulling?

Bij Kliniek Vrijdag staat een natuurlijk resultaat voorop en vooral een energieke, vitale uitstraling. Voor een kopie, freakshow of een glad gespoten gezicht kun je bij ons niet terecht. Met onze techniek en expertise krijg je wel de mooiste versie van jezelf.

 

Indien u specifieke vragen heeft kunt u ons tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereiken op 088-0042701. U kunt ook online een vrijblijvend intakegesprek plannen. Bekijk daarvoor de

Beschikbare spreekuren

Lees verder:
Wat is een gummy smile?
Informatie over een Botox behandeling
Informatie over een fillers behandeling