Laserbehandeling tegen doffe huid

Heeft u last van een doffe huid? Veel mensen ervaren op een zeker moment dat de huid wat futloos oogt. Het ziet er dof uit, er zijn eventueel poriën zichtbaar, kleine rimpeltjes en craquelé lijntjes vallen meer op, een pigmentvlek is wellicht zichtbaar.

Fractional laserbehandeling

De Erbium YAG 2940 fractional laser is zeer selectief op water in uw huid. Daardoor is de laser in staat zeer selectief uw bovenste huidlaag te vernieuwen, zonder dat het u pijn doet. Gevoelloos is het niet, maar de algemene opinie is zeker niet dat het pijnlijk is. Het collageen wordt verstevigd, een nieuwe fitte huid verschijnt. Klik hier voor meer informatie.

Peeling behandeling tegen een futloze huid

Een peeling kan uitkomst bieden tegen een doffe huid.

Onze cosmetisch artsen hebben gekozen voor peelings met het hoogste percentage werkzame stoffen. Niet alle klinieken mogen dat, dit is een voorbehouden behandeling!

Glycolzuur heeft een positieve invloed op huidveroudering. De conditie van de huid zal verbeteren en de huid zal beter vocht vasthouden na een peeling met glycolzuur. Een TCA peeling (ook wel chemische peeling) de krachtigste peeling, vereist meer nazorg maar waarvan het resultaat ook langer zichtbaar is.

Lees hier meer informatie over Peeling.

Onze huidtherapeuten en cosmetisch artsen beoordelen uw huid en overleggen de voor u geschikte behandeling.
De huidverjongende behandelingen bij Kliniek Vrijdag worden uitgevoerd onder de vlag van Huidkliniek De Vliet.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk laserbehandelingen

U kunt hier onze tarieven nalezen.