Lippen opvullen

Natuurlijk volle lippen zijn al jaren een schoonheidsideaal. Het is niet iets waar we ons bewust van zijn, maar wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen met vollere lippen een grotere aantrekkingskracht hebben.

Behandelmethode volle lippen

Dunne lippen kunnen we subtiel voller maken. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Wij kiezen ervoor om de lipbehandeling zo te doen dat het niet opvallend is, less is vaak more. Bij de na-controle bekijken we of we het ultieme resultaat hebben bereikt. Zo niet, dan maken we ze nog wat voller. Op deze manier zorgen wij voor een natuurlijk lipvolume dat bij uw uiterlijk past.

Natuurlijke botox lippen

Scheve lippen/asymmetrische lippen

Lippen die niet gelijk zijn, kunnen we symmetrisch maken. Afhankelijk van de oorzaak corrigeren we de asymmetrie met hyaluronzuur fillers.

Wanneer scheve lippen worden veroorzaakt door een verschil in volume tussen de beide kanten dan vullen we dit eveneens op met fillers. Dit is een tijdelijke behandeling, die tot maximaal 12 maanden zichtbaar blijft.

Vaak wordt een asymmetrische mond echter veroorzaakt door spieren die de mond asymmetrisch bewegen. In dit geval behandelen we de spieren rondom de mond met Botox.

Bovenlip-lijntjes

Bij het ouder worden, verliezen de lippen volume en kunnen er ‘rokerslijntjes’ ontstaan. Doordat de huid langzaam haar flexibiliteit verliest in combinatie met het bewegen van de bovenlip, veranderen deze liplijntjes op den duur in permanent zichtbare rimpeltjes.

De flexibiliteit en stevigheid van je lippen kunnen wij goed herstellen met hyaluronzuur of een andere filler. Na de behandeling zijn de lijntjes op je bovenlip grotendeels verdwenen.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk behandelingen

U kunt hier onze tarieven nalezen.