Lippen opvullen

Lippen opvullen

Natuurlijk volle lippen zijn al eeuwen een vertrouwd schoonheidsideaal. Het is niet iets waar we ons bewust van zijn, maar de wetenschap heeft aangetoond dat vrouwen met vollere lippen om die reden een grotere aantrekkingskracht hebben. Dit kun je bereiken door je lippen op te laten vullen.

Behandelmethode voor mooie lippen

Lippen kunnen zeer subtiel opgevuld worden. Het is echt een behandeling die je voor jezelf doet. Less is vaak more. Bij controle bekijken we of we het ultieme resultaat hebben bereikt. Zo niet, dan behandelen we ze nog wat bij. Op deze manier zorgen wij voor een natuurlijk lipvolume die bij uw uiterlijk past. Afhankelijk van uw wensen en de mate van lipvergroting, maken we lippen voller met hyaluronzuur injectables.

volle lippen, lipvolume, fillers in de lippen, bovenlip opgevuld, injectables lippen, assymetrie van de lippen corrigeren, scheve lippen volume geven, lippen opstuiten, bovenlip opspuiten, lippen opvullen Lippen opvullen voor en na de behandeling

Scheve lippen/asymmetrische lippen

Lippen die niet gelijk zijn, kunnen vaak symmetrisch worden gemaakt. Afhankelijk van de oorzaak, corrigeren we de asymmetrie met hyaluronzuur fillers.
Wanneer scheve lippen worden veroorzaakt door een verschil in volume tussen de beide kanten dan vullen we dit eveneens op met fillers. Dit is een tijdelijke behandeling, tot maximaal 12 maanden.

Vaak wordt een asymmetrische mond echter veroorzaakt door spieren die de mond asymmetrisch bewegen. In dit geval behandelen we de spieren rondom de mond met Botox.

Bovenlip-lijntjes
Bij het ouder worden, verliezen de lippen volume en kunnen er ‘rokerslijntjes’ ontstaan. Doordat de huid langzaam haar flexibiliteit verliest in combinatie met het bewegen van de bovenlip, veranderen deze liplijntjes op den duur in permanent zichtbare rimpeltjes.
De flexibiliteit en stevigheid van je lippen kunnen wij goed herstellen met hyaluronzuur of andere filler. Na de behandeling zijn de lijntjes op je bovenlip grotendeels verdwenen.

Resultaat
Lippen opvullen is een veel gevraagde behandeling. Onze ervaren cosmetisch artsen zullen nooit buitenproportioneel grote lippen creëren. Het resultaat is wel afhankelijk van uw wens, en uw uitgangssituatie. Het resultaat moeten natuurlijk volle lippen zijn, die goed bij de proporties van uw gezicht passen.

U kunt online een afspraak plannen wanneer het u uitkomt:

Maak een afspraak

agenda

Waarom Kliniek Vrijdag?

Gespecialiseerde kliniek
Ervaren cosmetisch artsen
Veilig, effectief en natuurlijk resultaat
Geen wachtlijsten
Elke week een avond spreekuur

Lees verder:
Prijslijst Botox & fillers
Client verhalen
Huidverjonging