Met fillers een fit en fris uiterlijk?

Fillers zijn de perfecte oplossing voor direct resultaat. Met fillers krijgt je huid volume terug en verdwijnen groeven en rimpels. Fillers worden ook wel een liquid facelift genoemd: een vloeibare facelift.

Wanneer je ouder wordt verliest de huid aan volume. Ook wint de zwaartekracht terrein. Door het volume verlies ontstaan kleine lijntjes en rimpels, bijvoorbeeld op de bovenlip, op de wangen of onder de ogen. Wanneer dit minimaal wordt opgevuld, ontstaat een jeugdigere uitstraling.

De belangrijkste gebieden waar fillers gebruikt worden zijn:

Kliniek Vrijdag werkt uitsluitend met wetenschappelijk bewezen en veilige fillers, van het merk Radiesse of van hyaluronzuur. Dit is een natuurlijke stof die overal in het lichaam voorkomt: vooral in bindweefsel en in de huid, maar ook in kraakbeen en gewrichtsvloeistof. Bij mensen met gewrichtsslijtage wordt het soms geïnjecteerd in een pijnlijk gewricht om extra demping te bereiken en zo pijnklachten te verminderen.

Hoe werken fillers?

Op de locatie van volume verlies, rimpeltjes of groeven, wordt in de juiste huidlaag een exacte hoeveelheid Radiesse of hyaluronzuur gelegd. Dit gebeurd met een zeer dunne naald.

Fillers

 

Wat is een filler behandeling?

Een behandeling begint altijd met een vrijblijvend consult. Wij willen weten wat jou klacht of wens is. Daarop geeft onze cosmetisch arts de behandel mogelijkheden aan. Er wordt gekeken naar de kwaliteit en elasticiteit van je huid. Wanneer een wens niet realistisch is, zal onze arts niet tot behandelen overgaan.

Onze cosmetisch artsen zijn getraind efficiënt te werken. Met welke behandeling kan uw klacht verdwijnen of wens worden vervult? Door uw contour, gezichtsschaduw en mimiek optimaal te benutten, kan met een minimale behandeling maximaal resultaat worden behaald.

Plannen en behandelen van een fillerbehandeling

De cosmetisch arts maakt voor u een plan. Over dit plan kunt u nadenken, en eventueel naast een plan leggen van een collega cosmetisch arts. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Wanneer je ervoor kiest te worden behandeld, wordt het gebied gedesinfecteerd. Vervolgens wordt met een dunne naald zeer subtiel de benodigde gebieden opgevuld.

Nazorg na een fillerbehandeling

Er is geen hersteltijd na een behandeling met fillers. Vaak is er enige zwelling die een paar uren of dagen nodig heeft om weg te trekken. Er kan een blauwe plek optreden. Deze is altijd goed te camoufleren. Kliniek Vrijdag is telefonisch en per e-mail goed bereikbaar voor (spoed) vragen.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk filler behandeling

U kunt hier onze tarieven nalezen.