Model Suzanne: haar verhaal

Mijn naam is Suzanne. Ik ben 42 jaar en al vier jaar tevereden klant bij Kliniek Vrijdag. Van beroep ben ik professioneel model. Zoals veel mensen vind ik mijn uiterlijk belangrijk. Gezond eten, veel sporten, voldoende slapen; ik voel me er goed bij.

Tekst gaat door onder de foto’s

Als model krijg ik veel complimenten. Met kennissen en familie praat ik af en toe over cosmetische behandelingen. Vaak krijg ik dan te horen; “Dat heb jij natuurlijk niet nodig.” Dat laat ik dan maar zo.

Geheim
Wat mijn vriendinnen en collega’s wel weten (en ook doen), wil ik nu graag met de rest van de wereld delen: Ik bezoek een cosmetisch arts. Al jaren. Ik voel mij daar goed bij. Ik krijg veel complimentjes en ben zekerder van mijzelf.

Welke behandelingen heeft Suzanne gehad?

Cosmetisch arts; “Suzanne is een prachtige vrouw. Startende rimpels en kleine tekenen van veroudering ontstonden echter in haar gezicht. Haar onderoogleden gingen wat invallen, wat volumeverlies op haar wangen/jukbeenderen, en haar kaaklijn begon wat te verslappen. Bovendien ontstond een fronsrimpel en wat kraaienpootjes.”

“Het belangrijkste was om te luisteren naar haar wens. Zij wilde graag zichzelf blijven en zo min mogelijk zichtbaar veranderen. Een fitte en energieke uitstraling, mooi in harmonie. Suzanne wilde niet dat de behandeling op zou vallen. Nu gebeurt dat ook bijna nooit. Maar bij diegenen waar een cosmetische behandeling wél opvalt blijft dat hangen. Van de meeste mensen die goed behandeld zijn, weet je vaak niet eens dat ze een cosmetisch behandeling ondergaan.”

Advies van Suzanne
Kies een dokter die je volledig vertrouwt. In mijn geval heb ik gekeken naar de ervaring van de cosmetisch arts, de tijd dat hij al bij Kliniek Vrijdag werkt en naar de beoordelingen over hem die ik op onafhankelijke site’s kon vinden.

Wil je weten wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk behandelingen