Model Suzanne: haar verhaal

Mijn naam is Suzanne. Ik ben 42 jaar. Van beroep ben ik professioneel model. Zoals veel mensen vind ik mijn uiterlijk belangrijk. Gezond eten, veel sporten, voldoende slapen; ik voel me er goed bij.

Tekst gaat door onder de foto’s

Als model krijg ik veel complimenten. Met kennissen en familie praat ik af en toe over cosmetische behandelingen. Vaak krijg ik dan te horen; “Dat heb jij natuurlijk niet nodig.” Dat laat ik dan maar zo.

Geheim
Wat mijn vriendinnen en collega’s wel weten (en ook doen), wil ik nu graag met de rest van de wereld delen: Ik bezoek een cosmetisch arts. Al jaren. Ik voel mij daar goed bij. Ik krijg veel complimentjes en ben zekerder van mijzelf.

Welke behandelingen heeft Suzanne gehad?

Cosmetisch arts; “Suzanne is een prachtige vrouw. Alleen startende rimpels en tekenen van veroudering ontstonden in haar gezicht. Haar onderoogleden gingen wat invallen, wat volumeverlies op haar wangen/jukbeenderen, en haar kaaklijn begon wat te verslappen. Bovendien ontstond een fronsrimpel en wat kraaienpootjes.”

“Het belangrijkste was om te luisteren naar haar wens. Zij wilde zichzelf blijven. Een fitte en energieke uitstraling; mooi in harmony. Suzanne wilde niet dat een behandeling zou opvallen. Nu gebeurd dat ook bijna nooit, alleen bij diegenen waarbij een cosmetische behandeling wél opvalt blijft dat hangen. Van de meeste mensen weet je natuurlijk helemaal niet of ze een cosmetisch behandeling ondergaan.”

Advies van Suzanne
Kies een dokter die je volledig vertrouwd. In mijn geval heb ik gekeken naar de ervaring van de cosmetisch arts, de tijd dat hij in de kliniek werkt en naar referentie foto’s van hem.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk behandelingen

U kunt hier onze tarieven nalezen.