Moet uw cosmetisch arts veelzijdig zijn?

Een veel voorkomende vraag die wij bij Kliniek Vrijdag krijgen van onze cliënten (met name in de leeftijdscategorie 40+) is als volgt. “Het lijkt dat mijn gezicht in korte tijd snel verouderd; Wat kan ik daaraan doen?” Wij hebben een visie op de behandeling van huidveroudering ontwikkeld.

Het belang van een fit en fruitig uiterlijk is steeds belangrijker in de hedendaagse maatschappij. Het is dus begrijpelijk dat mensen op zoek gaan naar methodes om er jonger uit te zien.

Huidveroudering toont zich in verschillende kenmerken. Wij maken onderscheidt in contour (oneffenheden en volume), mimische rimpels (fronsrimpel, voorhoofsrimpels, kraaienpootjes) en kleur (pigmentvlekken, couperose).

Het is belangrijk dat uw cosmetisch arts alle drie deze kenmerken diagnosticeert, en u adviseert met welke behandeling u aanvankelijk het grootste verschil maakt. Bij de één zou dit Botox zijn, bij een ander een laser behandeling tegen de pigmentvlek of couperose, en bij een derde een filler om verloren gegaan volume te herstellen.

Met fillers is verloren gegaan volume te corrigeren, de contour te verbeteren. Verticale lijnen, ingevallen wangen en startende rimpeltjes zijn veilig en effectief op te vullen. Volume toont jeugdig, een ingevallen gezicht met dunnere huid en verticale lijnen of kleine rimpeltjes toont verouderd. Dit is nu eenmaal de perceptie die iedereen heeft.

Bent u benieuwd naar persoonlijk advies? Welke behandeling zou voor u het grootste verschil maken?

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk behandelingen

U kunt hier onze tarieven nalezen.