Natuurlijke en volle botox lippen

Kliniek Vrijdag is de grootste kliniek van Leiden en omgeving op het gebied van Botox, fillers en huidverjonging behandelingen.

Botox in lippen: kan dat?

Vindt u zelf dat uw lippen te dun zijn en wenst u vollere lippen? Of vinden anderen wel eens dat u een wat ‘harde’ uitstraling heeft? U bent zeker niet de enige: we krijgen regelmatig vragen van mensen die hier een behandeling voor zoeken. Daarbij wordt vaak gedacht dat een botox behandeling de oplossing is. Maar dit klopt niet. Lippen kunnen namelijk niet met botox geïnjecteerd worden. Wilt u weten waarom botox in lippen een hardnekkig misverstand is? En hoe u wel aan volle lippen komt? Lees dan verder.

Natuurlijk volle lippen zijn al eeuwen een vertrouwd schoonheidsideaal. Het is niet iets waar we ons bewust van zijn, maar de wetenschap heeft aangetoond dat vrouwen met vollere lippen om die reden een grotere aantrekkingskracht hebben.

Behandelmethode volle lippen

Dunne lippen kunnen we subtiel voller maken. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Wij kiezen ervoor om de lipbehandeling zo te doen, dat het niet te opvallend is, less is vaak more. Bij controle bekijken we of we het ultieme resultaat hebben bereikt. Zo niet, dan maken we ze nog wat voller. Op deze manier zorgen wij voor een natuurlijk lipvolume die bij uw uiterlijk past. Afhankelijk van uw wensen en de mate van lipvergroting, maken we lippen voller met  hyaluronzuur injectables.

Natuurlijke botox lippen
Natuurlijk volle lippen bij Kliniek Vrijdag

Scheve lippen/asymmetrische lippen

Lippen die niet gelijk zijn, kunnen we symmetrisch maken. Afhankelijk van de oorzaak, corrigeren we de assymetrie met hyaluronzuur fillers.
Wanneer scheve lippen worden veroorzaakt door een verschil in volume tussen de beide kanten dan vullen we dit eveneens op met fillers. Dit is een tijdelijke behandeling, tot maximaal 12 maanden.

Vaak wordt een asymmetrische mond echter veroorzaakt door spieren die de mond asymmetrisch bewegen. In dit geval behandelen we de spieren rondom de mond met Botox.

Bovenlip-lijntjes

Bij het ouder worden, verliezen de lippen volume en kunnen er ‘rokerslijntjes’ ontstaan. Doordat de huid langzaam haar flexibiliteit verliest in combinatie met het bewegen van de bovenlip, veranderen deze liplijntjes op den duur in permanent zichtbare rimpeltjes.
De flexibiliteit en stevigheid van je lippen kunnen wij goed herstellen met hyaluronzuur of andere filler. Na de behandeling zijn de lijntjes op je bovenlip grotendeels verdwenen.

Resultaat

Onze ervaren Cosmetisch Arts Burcu Gündoğdu zal nooit buitenproportioneel grote lippen creëren. Het resultaat is wel afhankelijk van uw wens, en uw uitgangssituatie. Het resultaat moeten natuurlijk volle lippen zijn, die goed bij de proporties van uw gezicht passen.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk botox behandeling

U kunt hier onze tarieven nalezen.