neusbehandeling

Stoort u zich wel eens aan uw neus? U bent niet de enige. De neus is het visitekaartje van uw aangezicht. Iedereen heeft onvolkomenheden zoals deukjes, bobbels, oneffenheden en niet volledige symmetrie. Een behandeling met een injectable filler kan het contour van uw neus continu maken.

Behandelmethode van de neusbehandeling

Injectable fillers ofwel natuurlijke, afbreekbare vulmiddelen, zijn er in verschillende dikten, maar hebben met elkaar gemeen dat ze geschikt zijn om oneffenheden te corrigeren. Voor de behandeling van je neus gebruikt onze Cosmetisch Arts in het algemeen een dikker vulmiddel om bijvoorbeeld je neusbrug rechter te maken. Het kan zijn dat daardoor je neus ook minder groot lijkt. Ook is het mogelijk een iets naar beneden wijzende neuspunt weer naar boven te laten wijzen, dus te liften.

Resultaat

Het resultaat is afhankelijk van uw anatomie en het geschetste verwachtingspatroon. Geen neus is hetzelfde. De fillers worden op precies de juiste plaats onder je huid aangebracht met kleine injecties en het effect van je behandeling is meteen zichtbaar. Omdat in de neus zich geen mimische spieren bevinden, blijft de injectable filler relatief lang zichtbaar. U kunt uitgaan van 14 tot 18 maanden.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk behandelingen

U kunt hier onze tarieven nalezen.