Neuslippenplooi

Wat is een neuslippenplooi?

De neuslippenplooi is het gebied van naast de neus tot aan de mondhoek. De neuslippenplooi staat ook wel bekend als de “lachlijnen”. Het is een kenmerkend gebied als signaal van veroudering. De plooi/lijn wordt veelal met het toenemen van de jaren steeds dieper.

Fillers zijn er in verschillende dikten. Hierdoor kan je behandelend arts de keuze van de filler afstemmen op de diepte van de neuslippenplooi en de structuur van je huid.

Neuslippen plooi naso labial plooi, filler behandeling neuslippenplooi inejctables

Behandelmethode neuslippenplooi

De neuslippenplooi behandelen we met injectable fillers, of met lipofilling. Al dan niet in combinatie met een fractional laserbehandeling. Het is een dankbaar behandelgebied. Het is veelal een symmetrische plooi, waar uitstekend een injectable filler of lichaamseigen vet onder te leggen is. De eigenlijke behandeling  met fillers bestaat altijd uit een aantal injecties waarmee de best passende filler op precies de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid kan worden aangebracht. 

Resultaat neuslippen plooi behandeling

Na de behandeling zal het geschetste verwachtingspatroon behaald zijn. Het verwachtingspatroon is afhankelijk van uw wens, uw anatomie en de gekozen behandelmethode. Verslapte huid en afgenomen volume zal zijn herstelt. Een fractional laserbehandeling verstevigt het collageen én vermindert het huidvolume. Er ontstaat weer een jonge huid. Hoelang het effect van je behandeling aan zal houden hangt af van de gebruikte filler, maar je mag 12 tot 18 maanden op een natuurlijke, frisse en jeugdige gezichtsuitdrukking rekenen.

Een consult is gratis en vrijblijvend

Bent u benieuwd naar meer voor en na afbeeldingen?

Maak online een afspraak

agenda

Waarom Kliniek Vrijdag?

Gespecialiseerde kliniek
Ervaren cosmetisch artsen
Effectief, veilig en natuurlijk resultaat
Concurrerende tarieven
Elke week een avond en een weekend spreekuur

Lees verder:
Botox behandeling
Fillers behandeling
Fractional laser behandeling