Oude handen

Heeft u “oude handen”?

Uw handen ogen wellicht ouder dan de rest van uw lichaam. Dit komt doordat de handen veel te verduren hebben. Zij zijn kwetsbaar bij zon, kou, regen en door werkzaamheden. De veroudering toont zich door het verlies aan volume (ingevallen, pezig) en de komst van ouderdom- en pigmentvlekjes. Veel mensen storen zich hieraan. Handveroudering toont zich ongeveer in de volgende stadia:

pigmentvlekken verwijderen handen

Hoe kan ik mijn handen behandelen?

De huid van mijn handrug wordt slapper en er verschijnen rimpels.

Met een peeling. Een peeling vernieuwd de bovenste huidlaag. Milde pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verdwijnen, de huid krijgt een betere teint.

Met laser. Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verdwijnen, de huid krijgt een betere teint en het collageen wordt verstevigd.

Met fillers (Radiesse is er een geschikt product voor) kunnen uw handen er weer jong en stralend uit komen te zien. Door middel van kleine prikjes spuit de cosmetisch arts een filler onder de huid en masseert de vloeistof voorzichtig uit. Hierdoor wordt het volumeverlies op de hand hersteld. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en na de behandeling kunt u uw bezigheden gewoon weer hervatten. Het lichaam breekt de filler na ongeveer 12 maanden zelf af. Na deze periode kan de behandeling zonder problemen worden herhaald.

Voor en na foto handverjonging

Oude handen behandeling voor en na foto

Laserbehandeling

Wij werken met de FDA goedgekeurde Harmony XL laser. Deze laser richt zich zeer selectief op de roodheid of vlekjes in de huid. Middels onze revolutionaire laser kunnen pigmentvlekjes ook effectief worden behandeld. Zeer gefocust licht wordt geabsorbeerd door het pigmentvlekje, en verdwijnt. Het omliggende weefsel wordt volledig ontzien.

Meer informatie over:

Tijdens een vrijblijvend consult kunt u meer foto’s van de behandeling bekijken. Maak een afspraak voor een informatief gesprek:

Afspraak maken

Lees verder:
Botox behandeling
Fillers behandeling
Fractional laser behandeling