Plasmage behandeling Den Haag

Een plasma behandeling is in korte tijd erg populair geworden. Wat is het precies? En welk resultaat kun je realistischer wijs verwachten? Met Plasmage kun je de huid verstrakken. Dit kan heel precies en gecontroleerd op de plek waar rimpels zijn, waar er sprake is van huidoverschot of een litteken.

Kliniek nabij Den Haag

Kliniek Vrijdag is gevestigd nabij Den Haag / Zoetermeer. Wij zijn vanaf het Prins Claus plein bereikbaar bij de eerste afslag van snelweg A4 bij Leiden.

Kliniek Vrijdag heeft voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Met het openbaar vervoer zijn we ook goed bereikbaar. Er stopt een bus voor de deur, treinstation Lammenschans is ongeveer 5 minuten lopen.

Bovendien is het fijn om kort na de ingreep de behandelend specialist in de buurt te weten.

Het adres van onze kliniek is:
Mary Beystraat 5
2324 DK Leiden

Wat doet een Plasmage behandeling?

Tijdens een Plasmage behandeling ioniseert gas met een elektrische lading vlak boven de huid. De bovenste huidlaag wordt daarmee heel gecontroleerd behandeld. Als reactie trekken de huidvezels samen waardoor een verstrakkend effect optreed. Tijdens de behandeling is direct zichtbaar wat het resultaat van de behandeling wordt. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken!

Hoe veilig is een Plasmage behandeling?

Er is veel onderzoek gedaan naar de veiligheid van Plasmage. De behandeling blijkt veilig en wordt sinds de laatste 6 jaar in tientallen landen wereldwijd succesvol toegepast, met inmiddels meer dan 5000 getrainde artsen. Ook in Nederland is de Plasma behandeling Den Haag flink populair Doordat het apparaat de opperhuid doet krimpen, is er nauwelijks kans op bloedingen of infecties. het is aan te raden te kiezen voor een arts die ruime ervaring met de behandeling heeft.

Resultaat Plasmage behandeling

Wij zien goede resultaten van de Plasmage behandeling. Door de innovatieve werking verdampt de bovenste huidlaag plaatselijk, een krimpeffect van de huid treedt op. Dit zorgt voor een verstrakking en verjonging van de huid. Prima behandelindicaties zijn huidoverschot, een slappe huid, rimpels en lijnen en littekens. Het effect is niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld plastische chirurgie (het echt wegsnijden van overtollige huid). Maar een Plasmage behandeling kan heel veilig en gecontroleerd de gewenste verbetering behalen.

Het belangrijkste verschil in de kwaliteit van een plasmage behandeling wordt gemaakt door de ervaring van de cosmetisch arts. Hoe optimaal wordt er behandeld? Bij een hoge behandelkwaliteit levert het naast huidverstrakking ook (langdurige) huidverbetering. De aanmaak van collageen en elastine worden geactiveerd. Dit maakt uw huid sterker en jonger!

Populaire Plasmage behandelingen

Bovenooglid verstrakking
Onderooglid verstrakking
Kraaienpootjes
Rimpels rond de mond
Verslapte huid bij de onderkin, hals en nek
Rimpels op de wangen & bij de oren
Oorlel verstrakking
Littekens, fibromen, actinische keratose, poikiloderma en wratten

Bovenooglid verstrakking
Kliniek Vrijdag is gevestigd in VandenBroecke Kliniek. Ons team van plastisch chirurgen heeft uitgebreide ervaring opgedaan dat een Plasmage ooglidcorrectie niet voor iedereen geschikt is. Grofweg wordt de scheiding gemaakt in de hoeveelheid huidoverschot. Indien er sprake is van weinig huidoverschot dan is een ooglift met Plasma mogelijk de beste behandeling. Wanneer er sprake is van meer huidoverschot, is een ooglidcorrectie door één van onze ervaren plastisch chirurgen de behandeling met het meest optimale, natuurlijke en duurzame resultaat. Tijdens het vrijblijvende consult onderzoekt de arts de klacht, stelt de diagnose, geeft aan of u een geschikte indicatie heeft voor een behandeling en welk resultaat u kunt verwachten. Klik hier om een vrijblijvend consult te plannen.

Onderooglid verstrakking
Onderoogleden laten vaak de eerste tekenen van huidveroudering zien. kleine rimpeltjes, dikke wallen en/of donkere kringen storen vaak als eerste. Een Plasma onderooglidcorrectie is de meest uitgevoerde behandeling. Het is heel dankbaar. Lijnen en rimpels verdwijnen in dat gebied effectief en duurzaam. Ook de huidkwaliteit wordt beter. In verschillende onderzoeken wordt aangetoond dat de dermis verbeterd. De huid wordt dikker, elastine wordt verbeterd en het collageen wordt verstevigd.

Kraaienpootjes
Kraaienpootjes storen vaak behoorlijk. In het begin zijn ze lief en schattig, maar veel mensen gaan zich eraan storen naarmate het er meer worden. De kraaienpootjes blijven permanent zichtbaar en/of lopen steeds verder door (dat het lange lijnen worden). Kraaienpootjes met Plasmage behandelen is zeer effectief. Dit geldt ook voor de jukbeenderen. Deze huid is zeer vergevingsgezind. Rimpels verdwijnen, huid verstrakt, de huidkwaliteit verbetert. Bovendien geneest de huid daar erg mooi. Goede indicatie!

Rimpels rond de mond
Rimpels op de bovenlip, rokerslijntjes, lijnen onder en naast de mond; het zijn veel uitgevoerde behandelingen met Plasmage. De rimpels kunnen effectief worden verwijderd.

Verslapte huid bij de onderkin, hals en nek
Deze huid heeft de neiging om te gaan hangen. De huid is in dit gebied vaak dun. Wanneer het elastine en collageen afneemt dan is de huid zijn volume en herstellend vermogen kwijt. Een Plasmage behandeling laat de huid daar effectief krimpen. De behandeling is zeer effectief op de bovenste huidlaag. De risico’s zijn (zeer) klein, het resultaat van de Plasmage in hals en nek is groot.

Rimpels op de wangen & bij de oren
Eigenlijk alle gebieden waar sprake is van een verslapte huid zijn een goede indicatie voor de Plasmage behandeling bij Kliniek Vrijdag. Het gebied rond de oren is vaak verslapt. U heeft het vast wel eens gezien, slappe huid met verticale lijntjes vanaf de wang vlak voor het oor. Ook het oorlel is een dankbaar behandelgebied. Dit noemt met oorlelverstrakking.

Littekens, fibromen, actinische keratose, poikiloderma en wratten
Alle huid abnormaliteiten zoals pukkels, fibromen, wild vleesjes, wratten en littekens kunnen met Plasmage worden verwijderd.

Waarom Kliniek Vrijdag?

Kliniek Vrijdag heeft de kennis, ervaring en mogelijkheden om onafhankelijk te beoordelen welke behandeling voor u het beste gaat zijn: Een Plasmage behandeling, traditionele chirurgie (eventueel door de plastisch chirurg) of een behandeling met veilige en hoogwaardige huidlasers.

Kliniek Vrijdag is trots op haar cosmetisch artsen. Dr. Den Otter is bijvoorbeeld een van de meest ervaren artsen van Nederland. Waarom Kliniek Vrijdag?

 Veel expertise
 Veilige behandeling
 Samenwerking met het ziekenhuis
 Natuurlijk resultaat
 Overleg en samenwerking met de plastisch chirurgen van VandenBroecke Kliniek
 Hoge cliënt tevredenheid

Hoe ziet de procedure rond een Plasmage behandeling eruit?

1. Wanneer je meer informatie over een Plasmage behandeling wilt en graag wilt weten of uv voor een Plasmage behandeling in aanmerking komt, dan adviseren wij u het consult telefonisch (088-0042701), per e-mail (afspraak@kliniekvrijdag.nl) of online Maak afspraak te plannen.

2. In de spreekkamer neemt onze cosmetisch arts een half uur de tijd om uw klachten en wensen te bespreken. De arts onderzoekt uw huidtype, huidkwaliteit en mate van klachten. De arts stelt de diagnose en bespreekt het te behalen resultaat.

3.A. Indien u de juiste indicatie heeft voor een Plasma behandeling Den Haag bij Kliniek Vrijdag, dan kunt u desgewenst een afspraak voor de behandeling plannen.
3.B. Wanneer u geen geschikte indicatie heeft voor een behandeling met Plasmage dan wordt dat u duidelijk uitgelegd. U heeft de gelegenheid al uw vragen te stellen. De cosmetisch arts adviseert u mogelijk een alternatieve behandeling, eventueel in een ander ziekenhuis.

4. Wanneer u voor een behandeling / ingreep in aanmerking komt, dan kunt u ervoor kiezen een afspraak te plannen. Wij adviseren de behandeling te plannen op een dag dat u tijd heeft voor een eventuele aansluitende herstelperiode (afhankelijk van het te behandelen gebied en formaat).

5. Op de dag van de behandeling / ingreep komt u ongeveer 15 minuten voor de behandeling / ingreep in de kliniek aan. Er worden professionele foto’s gemaakt. Deze foto krijgt u na de eindcontrole toegestuurd.

6. De arts komt u ophalen uit de wachtkamer. Eerst wordt uw huid voorbereid met een verdovende crème. Zodra deze is ingewerkt start de behandeling. Er wordt u stap voor stap uitgelegd wat u kunt verwachten.

7. De behandeling / ingreep duurt 30-60 minuten (afhankelijk van de soort behandeling en het formaat van het te behandelen gebied). Daarna blijft u nog eenzelfde periode om op de verkoever kamer te ontspannen en eventueel uw huid te koelen. U krijgt desgewenst een lekker dekentje en uw partner en/of andere begeleiding kan bij u komen zitten om uw ervaring mee te bespreken. Eventueel kan uw favoriete muziek aan ter ontspanning. De koelbril of het koelelement krijgt u mee naar huis.

8. Bij de receptie wordt een afspraak gemaakt voor de benodigde controle(s). U krijgt een formulier met tips mee om het herstel zo optimaal mogelijk te laten zijn.

9. Onze kliniek is voor acute vragen na een behandeling 24/7 voor u bereikbaar.

10. Na 6-8 weken heeft u de eindcontrole in de kliniek met de behandelend arts. De arts beoordeeld dan of de behandeling is geslaagd. Er wordt dan wederom een foto gemaakt. De 2 foto’s worden samengevoegd tot een voor & na foto.

Verzorging na Plasmage verstrakking

Direct na de behandeling zal een verkoelende crème worden aangebracht. Wij raden u aan direct goede ademende camouflage met SPF aan te brengen. Indien u wilt dan kunnen wij deze voor u aanbrengen.’s Avonds mag u het gebied licht reinigen (deppen) met een zeepvrije emulsie, dus niet wrijven en krabben. De korstjes dienen vanzelf te verdwijnen, dus niet peuteren en niet scrubben. Gebruik elke avond voor het slapen gaan een verkoelende crème.

Na een Plasmage behandeling van de boven- of onderoogleden laten wij u een half uurtje ontspannen in een professionele stoel. U krijgt dan een speciale VandenBroecke Kliniek koelbril om zwelling tegen te gaan. U krijgt deze bril mee naar huis. Wij adviseren deze koelbril de eerste 2 dagen 8-10 keer per dag 10 minuten te gebruiken.

Als verzorging van het behandelde gebied adviseren wij de volgende producten:

Alhydran littekencreme, houdt uw huid rustig en gehydrateerd tijdens het genezingsproces.
Lycogel camouflagecreme. Dit product ademt, beschermd, camoufleert en er zit een SPF zonbeschermingfactor 30 in.

Bescherming tegen zonlicht

Het volledige herstel duurt 4 – 6 weken. Wij raden aan de huid tot die tijd goed te beschermen met een SPF. Bedek de behandelde plekken eventueel met een foundation in poedervorm. U kunt uw dagelijkse bezigheden dan direct voortzetten. Aangeraden wordt Lycogel Camouflage. Uw arts kan u adviseren over de best beschermende camouflage.

Ooglidcorrectie Plasmage ooglift?

Kliniek Vrijdag is gevestigd in de VandenBroecke Kliniek. Er is een nauwe samenwerking met de plastisch chirurgen van VandendenBroecke Kliniek. Daardoor kunnen onze cosmetisch artsen uitstekend beoordelen welke behandeling het beste aan uw verwachting kan voldoen.

Afspraak maken

 

VandenBroecke Kliniek en Kliniek Vrijdag

VandenBroecke Kliniek en Kliniek Vrijdag zijn gevestigd in hetzelfde pand. De samenwerking is intensief, de benadering multi disciplinair. Tijdens ‘dokter-vergaderingen’ wordt ervaring gedeeld en casuïstiek besproken. De artsen van Kliniek Vrijdag Leiden voeren de Plasmage consultaties en behandelingen. De kwaliteit wordt volgens één gezamenlijke VandenBroecke Kliniek standaard gemeten.

Wil je meer informatie over een Plasma behandeling of ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een Plasmage behandeling? Neem dan via 088-0042701, afspraak@kliniekvrijdag.nl of online een afspraak maken.

Afspraak maken

 

Lees verder
Beste Botox kliniek omgeving Leiden?
Mogelijkheden van huidverjonging
Radiesse behandeling door ervaren cosmetisch arts
Behandeling tegen zweetoksels: Hyperhidrosis behandeling Leiden