Radiesse behandeling

Wat is een Radiesse behandeling?

Radiesse is een van de bekendste en veiligste rimpelvullers. Radiesse is gemaakt op basis van lichaamseigen materiaal en kent een bijzondere werking. Het product wordt binnen enkele maanden door het lichaam opgenomen. Ondertussen stimuleert Radiesse de aanmaak van lichaamseigen collageen. Na ongeveer 3 maanden is de plek van de gel overgenomen door eigen collageen. Radiesse werkt dus met het lichaam samen!

Het resultaat van de behandeling ziet er dan ook heel natuurlijk uit en houdt lang aan. Een Radiesse behandeling wordt vooral gebruikt voor het verminderen van rimpels in het gezicht, het opvullen van wangen en jukbeenderen en neuscorrecties .
Radiesse wordt niet gebruikt in de lippen of voor fijne rimpels.

Ingevallen gezicht behandelen met fillers, volume jukbeenderen, Radiesse behandeling ingevallen wangen

Neusplooi met Radiesse, neus lippen plooi behandeld met fillers, voor en na foto naso labial fold

Radiesse is een filler die is gemaakt van calcium (kalk) in een gel. Daarmee wordt lichaamseigen collageenvorming gestimuleerd voor een langdurig volumeherstel.

Wat doet Radiesse?

Het gezicht heeft volume nodig om de dunner wordende huid te compenseren. Dit kan worden bereikt met een filler, ook wel rimpelvuller, die de natuurlijke aanmaak van collageen weer stimuleert voor een effectief volumeherstel.

Ook kunnen verouderde handen doeltreffend worden behandeld.

Waarom Radiesse?

Een Radiesse behandeling stimuleert de aanmaak van collageen. Het product geeft volume én stimuleert het collageen voor langere termijn effect. Voor de meeste patiënten blijft een correctie met Radiesse minstens een jaar zichtbaar, terwijl andere fillers ongeveer een half jaar effect geven.

Waarom een Radiesse behandeling?

De beste manier om rimpels te verminderen is door het verlies aan volume te herstellen. Met Radiesse krijg je weer je eigen natuurlijke collageen terug waarmee de tekenen van ouderdom worden gladgestreken. Het product geeft dus én volume én stimuleert collageen aanmaak. Voor andere cosmetische behandelingen kunnen onze cosmetisch artsen ook hyaluronzuur fillers adviseren.

Hoe veilig is Radiesse?

Radiesse is uitvoerig onderzocht door autoriteiten. Onder andere de Amerikaanse overheidsinstantie FDA heeft het product goedgekeurd voor de doeleinden. In Europa heeft Radiesse het CE-keurmerk voor plastische en reconstructieve chirurgie, onder meer voor weefseltoename in het gezicht.

Klinisch onderzoek gehouden onder ruim 2.000 patiënten toont aan dat Radiesse een uitstekend veiligheidsprofiel heeft.

Bijwerkingen van een Radiesse behandeling

De meest voorkomende plaatselijke bijwerkingen zijn:
• Zwelling
• Roodheid
• Pijn
Deze vaak milde bijwerkingen verdwijnen meestal snel na de behandeling. Als deze bijwerkingen langer dan 7 dagen blijven bestaan, is het raadzaam om contact met ons op te nemen via 088-0042701. Online vind u nog veel meer tips, advies en bijwerkingen, goed om te lezen na een behandeling!

Kies voor een ervaren cosmetisch arts

Een behandeling met Radiesse is veelal een behandeling van het aangezicht. Wij raden aan te kiezen voor een ervaren en geregistreerde cosmetisch arts.

Gratis en vrijblijvend consult?

De prijs van een behandeling met Radiesse is afhankelijk van de hoeveelheid Radiesse dat gebruikt moet worden. Een consult is dus altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van de Radiesse-behandeling. Daarvoor moet de cosmetisch arts u dus gezien hebben. Bel voor een afspraak 088-0042701 of maak online een afspraak:

Afspraak maken

Lees verder:
Botox behandeling Leiden
Hyaluronzuur behandeling
Rimpels verwijderen
Rimpels bovenlip