Rimpels bovenlip

Rimpels bovenlip

Rimpels bovenlip? Dit komt zeer vaak voor. De rimpels ontstaan in de loop van jaren. Het is een opvallend teken van huidveroudering. Maar hoe kom je ervan af? De rimpels kunnen worden behandeld met fillers en/of laserbehandeling. Kliniek Vrijdag werkt uitsluitend met ervaren cosmetisch artsen, met jarenlange ervaring. Dit zorgt voor een veilige behandeling en een natuurlijk resultaat.

Rimpels bovenlip behandelen

De rimpeltjes op de bovenlip kunnen heel subtiel worden opgevuld met behulp van fillers. Een filler wordt zeer secuur met een dunne naald in de huid verdeeld. Zo kan een nauwkeurig en symmetrisch resultaat worden bereikt. De filler is een afbreekbare gel. Deze gel lost tussen de 9 en 18 maanden op, afhankelijk van het gekozen product. De zachte gel kan de contour van het gezicht verfraaien, zonder dat het opvalt.

volle lippen, lipvolume, fillers in de lippen, bovenlip opgevuld, injectables lippen, assymetrie van de lippen corrigeren, scheve lippen volume geven, lippen opstuiten, bovenlip opspuiten, rimpels bovenlip

Lipfillers behandeling Noordwijk

Rimpels in de bovenlip kunnen ook verminderd worden door de lippen heel subtiel iets meer volume te geven.

Behandeling van de lippen

Zeer veel mensen laten de lippen behandelen. Volle lippen zijn een schoonheidsideaal, maar de behandeling kan er ook voor zorgen dat rimpels op de lippen, rokerslijntjes, niet meer zichtbaar zijn. Vaak valt het een buitenstaander niet op. Het is vaak het mooiste compliment voor onze cliënt!

Behandeling met laser

Ook met de Erbium laser kunnen rimpeltjes worden behandeld. De ablatieve laser stimuleert het collageen en vernieuwt de bovenste huidlaag. Afhankelijk van de staat van de rimpeltjes kan aanzienlijke huidverjonging gerealiseerd worden. Het resultaat van de behandeling is al kort na de behandeling zichtbaar. De structuur van uw huid zal aanzienlijk verbeteren en zal zijn egale teint en uitstraling terug krijgen. Lees hier meer over de fractional laser.

Een combinatie van bovenstaande behandelingen behoord ook tot de mogelijkheden. Onze cosmetisch arts overlegt u klacht en adviseert de beste behandeling.

U kunt via 088-0042701 of online een afspraak maken wanneer het u uitkomt. Afspraak maken

Lees verder:
Botox behandeling
Fillers behandeling
Fractional laser behandeling