Rokerslijntjes

Rokerslijntjes

Rokerslijntjes komen zeer vaak voor. Veel mensen die roken of hebben gerookt hebben er last van. De lijntjes zijn ontstaan door het ‘tuiten’ van de mond gedurende het roken. Maar ook bij mensen die nooit gerookt hebben, kunnen de lijntjes ontstaan. Het komt dan mogelijk door erfelijke aanleg.

Behandelmethode rokerslijntjes

Rokerslijntjes kunnen heel subtiel worden opgevuld met behulp van fillers. Een filler wordt zeer secuur met een dunne naald in de huid verdeeld. Zo kan een nauwkeurig en symmetrisch resultaat worden bereikt. De filler is een afbreekbare gel. Deze gel lost tussen de 9 en 18 maanden op, afhankelijk van het gekozen product. De zachte gel kan de contour van het gezicht verfraaien, zonder dat het opvalt.

Rimpels in de bovenlip (ook vaak rokerslijntjes), kunnen heel subtiel worden gecorrigeerd door het volume van de lippen iets te vergroten.

Erbium laser

Ook met de Erbium laser kunnen rokerslijntjes worden behandeld. De ablatieve laser stimuleert het collageen en vernieuwt de bovenste huidlaag. Afhankelijk van de staat van de rimpeltjes kan aanzienlijke huidverjonging gerealiseerd worden. Het resultaat van de behandeling is al kort na de behandeling zichtbaar. De structuur van uw huid zal aanzienlijk verbeteren en zal zijn egale teint en uitstraling terug krijgen. Lees hier meer over de fractional laser.

Een combinatie van bovenstaande behandelingen behoort ook tot de mogelijkheden. Onze cosmetisch arts overlegt uw klacht en adviseert de beste behandeling.

U kunt via 088-0042701 of online een afspraak maken wanneer het u uitkomt.