Samenwerkende klinieken

Samenwerkende klinieken

Focus en specialisatie is wat onze vier klinieken verbindt. Dankzij nauwe samenwerking kan eenvoudig naar elkaar worden doorverwezen en bieden wij specialistische zorg van excellente kwaliteit.

VandenBroecke Kliniek ooglidcorrectie Leiden                 De Vliet Huidtherapie Leiden logo Schaamlipcorrectie kliniek

VandenBroecke Kliniek
is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties en al jaren de grootste én best gewaardeerde ooglidchirurgiekliniek van Nederland. Alle plastisch chirurgen hebben minimaal 10 jaar ervaring, zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en werken naast de VandenBroecke Kliniek in ziekenhuizen in de regio.

Kliniek Vrijdag is dé kliniek voor behandelingen met Botox, fillers en injectables voor huidverjonging. De behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch artsen die zich uitsluitend hierop focussen. Het zijn ware ‘Architecten van schoonheid’ die je perfect adviseren om de mooiste versie van jezelf te worden en blijven.

Huidkliniek De Vliet haalt het beste uit jouw huid met een breed scala aan (laser)behandelingen en permanente ontharing. Er wordt gewerkt met medische peelings en hoogwaardige lasers om je huid veilig en effectief te verbeteren. Onze huidtherapeuten hebben jarenlange ervaring en kunnen je optimaal adviseren bij het samenstellen van een persoonlijk behandelplan.

V-Klinieken is de grootste vrouwenkliniek van Nederland. De kliniek is gespecialiseerd in schaamlipcorrecties en de behandeling van ingetrokken tepels. Het team van medisch specialisten bestaat uit Nederlands enige cosmetisch gynaecoloog en twee plastisch chirurgen, allen met uitgebreide ervaring op het gebied van reconstructieve en cosmetische chirurgie voor vrouwen.

 

Mocht je vragen hebben over één of meerdere van onze klinieken informeren wij je graag verder: telefonisch op 088-0042701 of per email info@kliniekvrijdag.nl.