Skinbooster RRS® HA Eyes

Wat is Skinbooster RRS® HA Eyes?
RRS® HA Eyes bevat 5 mg/ml hyaluronzuur en 27,3 mg/ml biorevitalisatie complex, bestaande uit:
– Antioxidanten: Vit C, Naringin, Resveratrol, R-2, Viniferin, ɛ-Viniferin, R-Viniferin, Iso- ɛ-Viniferin
– Flavonoïden: Troxerutin, Rutin, Naringin, Hesperidin, Methyl Chalcone, Hesperidin
– Saponinen: Ruscogenin, Neoruscogenin, Escin
– Polyfenolen: Resveratrol, R-2 Viniferin, ɛ-Viniferin, R-Viniferin, Iso- ɛ-Viniferin, Coumarin
– Peptiden: DipeptideVW, Peptide Pal-GQPR
– Spoorelement: Organic Silicium

Wat houdt een Skinbooster RRS® HA Eyes behandeling in?
RRS® HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert. De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren (zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem), antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.
Daarbij wordt de behandeling ondersteund door AD Daily Care Eyes Serum, dat u na de behandeling meekrijgt om 2x daags thuis te gebruiken. Dit actieve serum biedt een uitstekende dagelijkse verzorging voor de huid rondom de ogen en vermindert de tekenen van donkere en/ of gezwollen wallen.

Welk effect kan ik verwachten van Skinbooster RRS® HA Eyes?
Skinbooster RRS® HA Eyes is gericht om de huid rondom de ogen te behandelen. Zo wordt de afvoer van overtollig lymfevocht bevorderd en werken de actieve bestanddelen als een soort van diureticum, waardoor de afwatering wordt bevorderd. Na de behandeling is de doorbloeding beter en wordt de afbraak van vetcellen geoptimaliseerd. Pigmentaanmaak wordt afgeremd en de huid rondom uw ogen wordt lichter. De huid wordt strakker, de kleinte rimpeltjes verstrijken en de huid heeft weer een gezonde uitstraling. Na verloop van tijd verdwijnt het hyaluronzuur weer maar met een regelmatige behandeling verjongt de huid in toenemende mate.

Waar moet u op letten na een Skinbooster RRS® HA Eyes behandeling?
Voor een goed resultaat en een veilig toegepaste behandeling laat u deze behandeling altijd door een ervaren cosmetisch arts injecteren. Van bijwerkingen naast lichte zwellingen, rode verkleuringen en kleine blauwe plekjes is meestal geen sprake. RRS® HA Eyes kan bovendien langdurig gebruikt worden, zonder dat het van schadelijke invloed is op uw gezondheid.De behandeling is veilig, maar ten gevolge van de injecties kan er wel eens een blauwe plek ontstaan. Na de behandeling is het verstandig twee weken te wachten met sommige andere behandeling zoals een peeling of een massage. Verder is het goed om twee dagen voorzichtig te zijn met de zon of anders een “sunblock” met SPF 50 te gebruiken.
Bij thuiskomst dient u daarnaast 2x daags AD Daily Care Eyes Serum te gebruiken als ondersteuning van de behandeling.

Waar wordt Skinbooster RRS® HA Eyes voor gebruikt?
RRS® HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert.