Mijn naam is Juliet de Vries. Na mijn studie Geneeskunde aan de Universiteit Leiden, heb ik gewerkt op de afdeling Chirurgie van verschillende ziekenhuizen in de regio, waaronder het Haga Ziekenuis, het HMC en het LUMC. Ik heb hier uitgebreide ervaring opgedaan in de behandeling van net geopereerde patiënten op de verpleegafdeling, maar ook het behandelen van acute problemen op de spoedeisende hulp zoals botfracturen, wonden, blinde darm ontsteking of een acute vaatafsluiting bijvoorbeeld. Het leukste van dit veelzijdige werk vond ik het zelfstandig verrichten van kleine ingrepen zoals het verwijderen van vetbultjes, moedervlekken of talgkliercysten.

Ook heb ik een jaar gewerkt in het Caribisch gebied, in het Sint Elisabeth Hospitaal op Curaçao. Niet alleen een heel leerzame periode vanwege de omgang met andere culturen en het omgaan met logistieke uitdagingen, ook het tropische klimaat maakte dit tot een unieke ervaring!

Na deze periode in verschillende ziekenhuizen heb ik gewerkt als arts in het Hyperbaar Geneeskundig Centrum in Rijswijk. Hier worden patiënten met complexe wonden en bestralingsschade dagelijks middels zuurstoftherapie behandeld gedurende een periode van gemiddeld acht weken. Het persoonlijke en intensieve contact met patiënten was iets wat mij hier erg aansprak. Tevens ben ik hier getraind in het verrichten van huidtransplantaties.

Al sinds mijn studie ben ik geïnteresseerd in esthetiek en daarmee de cosmetische kant van geneeskunde. Ik ben dan ook verheugd dat ik mijn opgedane ervaring sinds 2020 kan inzetten als Cosmetisch Arts bij Kliniek Vrijdag.

Ik vind het belangrijk om samen met jou te bepalen welke behandeling het beste bij jou past, om daarmee te komen tot een behandelplan waar je blij van wordt. Bij alle behandelingen vind ik het van belang om deze op zo een manier uit te voeren dat je natuurlijke uitstraling behouden blijft. Op die manier bereiken we een mooi, fris en natuurlijk resultaat.

Tot ziens in de kliniek,

Drs. Juliet de Vries