Mijn naam is Duco van den Broecke en ik ben sinds 2004 werkzaam als plastisch chirurg. Mijn opleiding volgde ik in de Reinier de Graaf Groep en het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Gedurende de eerste 5 jaar als plastisch chirurg werkte ik in de Reinier de Graaf Groep te Delft en Voorburg in een maatschap met andere plastisch chirurgen.

Sinds 5 jaar werk ik in Leiden, in het Diaconessenhuis dat vanaf heden (na fusie met het Rijnland Ziekenhuis) Alrijne Zorggroep heet. Daarnaast heb ik enige tijd gewerkt in De Rembrandt Kliniek Leiden. In mijn onderstaande filosofie wordt wellicht duidelijk wat ons onderscheidt van alle andere klinieken.

Plastische chirurgie is mijn passie. Het is een interessant, afwisselend en breed vakgebied. Mijn stokpaardje is kwaliteit door specialisatie. In het mooie maar brede vakgebied Plastische Chirurgie, kun je niet overal de allerbeste in zijn. Als perfectionist wil ik het maximale voor iedereen, altijd. En dat in een vertrouwde gemoedelijke sfeer.

Door als kliniek volledig te specialiseren leveren wij continue kwaliteit in het stellen van de indicatie, het maken van een behandelplan, de juiste behandeling bij uw gezichtscontour en huidkwaliteit en passende nazorg.

Ons streven is de beste te zijn in wat wij doen. Mocht u meer informatie willen hebben, maak dan gerust een afspraak voor een intake gesprek. Ik denk graag met u mee.

Ik wil dat mensen met een glimlach op hun gezicht terugdenken aan hun behandeling bij mij.

Tot ziens in de kliniek,
Duco van den Broecke