Graag stel ik me aan u voor.

Mijn naam is Peter den Otter, ik ben cosmetisch arts. Na mijn studie Geneeskunde heb ik gewerkt op de afdeling Algemene Chirurgie in het Zaans Medisch Centrum.

Daarna op de afdelingen Cardiothoracale Chirurgie in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam. Allen uitstekende centra om handvaardigheid en uitgebreide anatomische kennis op te kunnen doen. In het UMCG werkte ik tevens mee aan onderzoek naar de vorming van hypertrofische (verdikte) littekens.

Specialist injectables

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in poliklinische chirurgie en injectables zoals botulinetoxine “botox” en hyaluronzuur “filler” behandelingen. Een natuurlijk resultaat met behoud van eigen gezichtsuitdrukkingen staat bij mij voorop. Ik combineer hiervoor verschillende injectietechnieken, persoonlijk op uw uiterlijk en wensen toegespitst. Naast cosmetische behandelingen kunt u bij mij ook terecht voor de meer medische kant van het vak. Denk daarbij aan botulinetoxine behandelingen tegen migraine, overmatig transpireren of tandenknarsen en littekenbehandelingen.

Persoonlijk advies

Voor vragen of een persoonlijk advies kunt u altijd vrijblijvend een afspraak bij mij maken.

Groet,
Drs. Peter den Otter