Mijn naam is Rilana van Wissen-Sanders. Na 8 jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar een privé kliniek omdat ik mij meer wilde richten op de zorg rondom cosmetische behandelingen.

Ik ben sinds januari 2019 werkzaam bij Kliniek Vrijdag en was vanaf de eerste dag gefascineerd door de verschillende mogelijkheden die er zijn om een mooiere versie van jezelf te kunnen maken.

De uitstraling moet kloppen en dat wordt bereikt door middel van het begeleiden van de cliënt bij het maken van de juiste keuze. Cliënten staan bij ons dan ook op de eerste plek. Met kleine aanpassingen jouw uitstraling net wat frisser te maken zodat je van buiten uitstraalt hoe je je van binnen voelt. Dit spreekt mij enorm aan.

De samenwerking met de arts, het contact met de cliënten maar vooral de cliënt tevreden te stellen doormiddel van het mooiste uit zichzelf te halen geeft mij veel energie.

Door mijn gevoel te volgen en de overstap te hebben gemaakt ga ik mede dankzij ons fantastisch team elke dag met veel plezier naar mijn werk en zit ik helemaal op mijn plek.