Dokter Robert heeft na zijn opleiding Geneeskunde de opleiding tot huisarts gevolgd en specialiseerde zich, mede vanwege zijn fascinatie voor esthetiek, vervolgens als cosmetisch arts.

Zelfvertrouwen en een jeugdige uitstraling worden mede bepaald door het uiterlijk. Naarmate je ouder wordt, beïnvloeden talrijke omstandigheden echter de natuurlijke dermale collageenstructuur: leeftijd, vermoeidheid, roken, genetische factoren, stress, ziekten, traumata, chirurgie, de natuurlijke mimiek van het gelaat, de zwaartekracht, het verdwijnen van vet in het gezicht en zelfs glimlachen. Met als gevolg: rimpels!

Tijdens een consult met dokter Robert bespreekt hij jouw wensen en verwachtingen. Jouw huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen de basis van zijn behandelplan. Dokter Robert staat bekend om zijn zorgvuldige en veilige manier van werken, natuurlijke resultaten en transparante en open voorlichting.

Dokter Robert is gespecialiseerd in het werken met injectables als Botox en fillers (Belotero, Radiesse). Voor o.a. de behandeling van rimpels, een liquid facelift of een lipvergroting ben je bij Dokter Robert in ervaren en professionele handen.

Maak gerust een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult. Ik zie je graag in Kliniek Vrijdag!

Groeten,

Drs. Robert Logger