Waarom voor Kliniek Vrijdag kiezen?

Wij zijn een gespecialiseerde kliniek met ervaren artsen die ook werkzaam zijn in ziekenhuizen in de regio. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige Botox en fillers en we doen dit tegen scherpe tarieven.

Wanneer zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur en tijdens avond en weekend spreekuren. Na uw behandeling zijn we 24-uur per dag bereikbaar op een nummer dat u na afloop van uw behandeling meekrijgt.

Hoe lang blijft het resultaat van een behandeling?

Dat verschilt van persoon tot persoon en van behandeling tot behandeling. Tijdens uw consult wordt u daar uitgebreid over geïnformeerd. Alle Botox en fillers die wij gebruiken worden na verloop van tijd door uw lichaam weer afgebroken en zijn daardoor altijd tijdelijk van aard.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Er worden voor de behandeling en voor de controle altijd foto’s gemaakt zodat u het resultaat samen met de arts goed kunt vergelijken. Deze foto’s komen in uw dossier. In de behandelkamer wordt uw huid gedesinfecteerd en kunt u eventueel plaatselijk verdoofd worden. Voor de behandeling wordt heel precies aangetekend waar de Botox en/of filler wordt aangebracht en na de behandeling wordt er druk toegepast om blauwe plekjes zoveel mogelijk te voorkomen.

De behandeling zelf duurt ca. 15 tot 20 minuten. Wanneer er meerdere zones worden behandeld of bij een uitgebreide behandeling kan het oplopen tot een uur. Onze cosmetisch arts werkt met een ultradunne canule (naald), net onder het huidoppervlak. Zeer oppervlakkig voor fijne lijntjes en iets dieper voor grotere rimpels en plooien of voor volume herstel.

Mag ik na een behandeling naar de sauna of schoonheidsspecialiste?

Een sauna bezoek raden we de eerste 2 dagen af. De eerste 2 weken na een behandeling met fillers raden wij de volgende behandelingen in het behandelde gebied af: Peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laser en bindweefselmassages.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Hoewel Botox en fillers beiden injectables zijn die tegen rimpels en huidveroudering worden gebruikt, verschillen ze enorm. Botox is een stof die de spier in een gebied stillegt. Het is geschikt voor mimische rimpels, zoals bijvoorbeeld de fronsrimpel op uw voorhoofd. Door veelvuldig aanspannen van deze spier kan hier een rimpel ontstaan. Botox werkt preventief en zorgt bij een bestaande rimpel dat hij niet dieper wordt. Heeft u iets diepere rimpels die u wilt verwijderen? Dan kiest u voor een filler, een injectie vult de rimpels op. Een combinatie van botox en fillers is ook mogelijk. Tijdens een intakegesprek worden alle mogelijkheden uitgebreid met u doorgenomen.

Lees hier enkele veel gestelde vragen over een Botox behandeling.

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button:

Bekijk behandelingen